Yamaha R-N303 DAB+ Zwart

Nieuwe stereonetwerkreceiver op instapniveau met high-res weergave via MusicCast, streaming en DAB+

€ 449,00
4 a 8 weken
SKU
R-N303 DAB+ Zwart

Nieuwe stereonetwerkreceiver op instapniveau met high-res weergave via MusicCast, streaming en DAB+

Instapmodel met geoptimaliseerd circuitontwerp
Hoewel de Yamaha R-N303D vanuit prijsstandpunt zeker een stereonetwerkreceiver op instapniveau is, kan hij zich voor wat betreft geluid en functionaliteit zeker meten met duurdere apparaten. De ontwikkelaars hebben goed gebruik van hun jarenlange ervaring gemaakt om een geoptimaliseerd elektronisch hifi-circuit te ontwerpen. De scheiding van analoge en digitale secties minimaliseert interferentie. Het circuit heeft een lage impedantie en opmerkelijk korte signaalpaden. Hierdoor klinkt de R-N303D zuiver en levendig, bij een uitstekende signaal-ruisverhouding.

Speciaal ontwikkelde netwerkmodule, kwalitatief hoogwaardige componenten
Het hart en de ziel van R-N303D worden gevormd door de netwerkmodule die speciaal door Yamaha is ontwikkeld om een buitengewoon geluid via LAN of wifi te garanderen. Het beschikt over een uiterst nauwkeurige lage jitterklok voor perfecte weergave van netwerkbronnen met hoge resolutie. Zorgvuldig geselecteerde hifi-componenten van high-end modellen, zoals 192 kHz / 24 bit Burr-Brown DAC, bewijzen de nadruk op geluid, evenals condensatoren en weerstanden die zijn gekozen vanwege hun onberispelijke geluidskwaliteit.

AirPlay, bluetooth, streaming, DAB+ en high-res weergave via netwerk
Als moderne stereonetwerkreceiver is de R-N303D compatibel met alle huidige weergaveopties zoals Apple AirPlay voor draadloze muziekoverdracht vanaf Mac, iPhone en iPad. Via netwerkverbindingen kan muziek worden afgespeeld vanaf pc, Mac of NAS, zowel bedraad als draadloos. Voor al deze opties ondersteunt de R-N303D de high-res weergave van DSD 5,6 MHz, AIFF/FLAC/WAV met 192 kHz / 24 bit en Apple Lossless met 96 kHz / 24 bit. Streamingservices zoals Spotify, Napster, Deezer en Juke bieden songs van alle stijlen. De R-N303D is ook compatibel met streamingservices voor audiofielen, zoals Tidal en Qobuz. Draadloze weergave van mobiele apparaten via bluetooth is ook mogelijk. Bovendien ontvangt een geïntegreerde DAB+ receiver digitale radio in uitstekende kwaliteit en is er ook een FM-tuner voor analoge radio aanwezig.

Sluit zowel digitale als analoge bronnen aan
Naast de veelzijdige netwerkopties biedt de R-N303D zowel analoge als digitale ingangen voor directe aansluitingen. Er zijn vier analoge ingangen beschikbaar voor bijvoorbeeld de integratie van een cd-speler. Tv en blu-rayspeler kunnen op de optische of coaxiale digitale ingang worden aangesloten. Dit zorgt voor een onberispelijk, kristalhelder geluid voor Hollywood-films, sportprogramma's en concertvideo's, door het signaal in de hele keten digitaal te houden. De R-N303D is voorzien van een analoge uitgang en een hoofdtelefoonaansluiting aan de voorzijde. De luidsprekers worden aangesloten via schroefklemmen en aangedreven met een maximaal vermogen van 140 watt (bij 8 ohm) per kanaal.

Multiroom-audio met Yamaha MusicCast
Het multiroom-systeem MusicCast maakt van alle Yamaha audiocomponenten met netwerkmogelijkheden één groot systeem – inclusief de R-N303D. Alle bronnen die zijn aangesloten op één MusicCast-apparaat zijn beschikbaar voor alle andere elementen van het netwerk, van receivers en soundbars tot designaudiosystemen en streamingluidsprekers. Met MusicCast is uw muziek altijd beschikbaar waar het nodig is en kan vanaf elk apparaat in elke kamer van het huis worden afgespeeld.

Comfortabele bediening via app
Voor handige bediening van MusicCast biedt Yamaha de gratis app MusicCast CONTROLLLER voor iOS en Android. Van het koppelen van apparaten tot het intuïtief kiezen van bronnen en zelfs het bedienen van basisfuncties van de R-N303D, met MusicCast CONTROLLLER wordt uw smartphone of tablet het middelpunt van uw home entertainment. Als alternatief is bij de aankoop van Yamaha R-N303D een afstandsbediening inbegrepen.

Meer informatie
Fabrikant Yamaha
Product Serie n.v.t.
Kleur Zwart
Afwerking Mat / Glanzend
Aansluitingen Coaxiaal in, Hoofdtelefoon, Optisch in
Vermogen 120-180 Watt
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan