Yamaha NP-S303 Zilver

Als je wilt beginnen met netwerk audio, maar je weet niet waar je moet beginnen, of misschien denk je dat het teveel is, dan is de NP-S303 gemaakt voor jou.

€ 379,00
4 a 8 weken
SKU
NP-S303 Zilver

Het plezier van streamen
Als je wilt beginnen met netwerk audio, maar je weet niet waar je moet beginnen, of misschien denk je dat het teveel is, dan is de NP-S303 gemaakt voor jou. Geniet van muziek opgeslagen op je PC of NAS, muziek van je mobiel, of ieder ander streaming service - allemaal met een apparaat - met het geweldige geluid van jouw toegewijde netwerk speler. verbind simpel met je favoriete versterker en stap in een nieuwe wereld van audio genot.

Vind je favorieten, ontdek nieuwe
De NP-S303 is compatibel met een gorte groep van populaire streaming services, waaronder de wijd verspreide Spotify, de opkomende Tidal en Deezer services, evenals Napster®, Qobuz, Juke en andere - zodat u kunt genieten van al uw favoriete artiesten, ontdek nieuwe en luister muziek van over de hele wereld.

*Beschikbaarheid van muziekservices verschilt per regio.

Controle binnen handbereik
Controle. Het ligt allemaal in de palm van uw hand - met de gratis MusicCast CONTROLLER app. Tik en swipe op het intuïtief ontworpen scherm en bedien eenvoudig al uw MusicCast apparaten, evnals de NP-S303.

Gemaakt voor elkaar
Yamaha's beroemde Hi-Fi componenten hebben een eenvoudig, mooie voorpaneel met aluminium haarlijnafwerking. De NP-S303 wordt gesneden van dezelfde ontwerpmal, en wanneer gecombineerd met andere Yamaha apparaten, harmoniseert het prahtig en verbeterd het de hele installatie, waardoor een stijlvolle elegante muziekruimte ontstaat.

Slanke formaat, enorme kwaliteit
Ondanks zijn slanke behuizing verpakt de NP-S303 een schat aan knowhow en technologie, gecultiveerd door Yamaha's jarenlange ervaring met Hi-Fi ontwikkeling. Beginnend met zorgvuldig geselecteerde hoge geluidskwaliteit onderdelen, de singaal pad is geminimaliseerd, analog en digitale circuits hebben volledig afzoderlijke blokken gekregen en het genereren van ruis is grondig onderdrukt.

Ervaar hoge resolutie
De N-S303 ondersteunt een uitgebreide reeks hoog resolutie audio formaten. Voel de adem van de zang, koester jezelf in de luchtige sfeer van een concertzaal en ervaar alle prestaties als nooit tevoren.

Overal jouw muziek
MusicCast maakt gebruik van een hoogwaardig draadloos netwerk om muziek en audio te bieden. Het kan digitale muziekinhoud van uw smartphone, pc of NAS streamen naar andere MusicCast-apparaten in uw huis. Audio-inhoud van Bluetooth-verbonden smartphones of tablets kan ook worden gestreamd naar MusicCast-apparaten in meerdere kamers.

Ga draadloos
De NP-S303 is uitgerust met Bluetooth® functionaliteit om u te laten genieten van eenvoudig draadloos muziek afspelen vanaf uw mobiel en andere apparaten.

Speel je USB-apparaten af
Omdat de NP-S303 een handige USB-aansluiting op het voorpaneel heeft, kunt u snel en eenvoudig muziek afspelen die u op de USB-stick hebt opgeslagen.

Meer informatie
Fabrikant Yamaha
Product Serie n.v.t.
Kleur Zilver
Afwerking Mat
Aansluitingen Coaxiaal uit, Netwerk, Optisch uit, RCA uit, USB A in
Functies Airplay, Bluetooth, WiFi
Tuners n.v.t.
Streaming opties Airplay, Bluetooth, WiFi
Afspeelformaten AAC, AIFF, ALAC, DSD, FLAC, MP3, MPEG4, WAV, WMA
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan