Unison Research Performance

In de twintig jaar dat we audioproducten ontwerpen en bouwen, hebben we altijd geluisterd naar de zorgen en opmerkingen van onze klanten over de hele wereld. In reactie hierop hebben we veel van onze producten een andere look gegeven en hebben we enkele van onze meest klassieke en geliefde ontwerpen bijgewerkt.

€ 9.890,00
2 a 3 weken
SKU
Unison Research Performance

In de twintig jaar dat we audioproducten ontwerpen en bouwen, hebben we altijd geluisterd naar de zorgen en opmerkingen van onze klanten over de hele wereld. We realiseerden ons dat de behoeften van klanten in de loop van de tijd zijn veranderd. In reactie hierop hebben we veel van onze producten een andere look gegeven en hebben we enkele van onze meest klassieke en geliefde ontwerpen bijgewerkt. De nieuwste versie van de legendarische geïntegreerde Performance-versterker biedt meer vermogen en blijft trouw aan het origineel - een icoon van zeldzame elegantie en muzikaal plezier.


Meer informatie
Fabrikant Unison Research
Product Serie Unison Research - Buizen Serie
Kleur Hout
Afwerking Mat / Glanzend
Aansluitingen Phono MM, RCA in, RCA uit
Vermogen 1-50 Watt
Soort versterker Geintegreerde versterker
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan