Totem Sky (set van 2) Zwart Essen

De SKY zal je naar een geheel nieuw niveau van waardering laten vliegen. Een compact wonder voor alle bronnen, de SKY biedt flexibiliteit, leefbaarheid en duurzame akoestische kwaliteit.

€ 2.199,00
2 a 5 werkdagen
SKU
Totem Sky-Zwart Essen

De SKY zal je naar een geheel nieuw niveau van waardering laten vliegen. Een compact wonder voor alle bronnen, de SKY biedt flexibiliteit, leefbaarheid en duurzame akoestische kwaliteit. De SKY levert een ultrastabiele performance, met name op kritische vocale en definitiegebieden. De SKY is slank, sierlijk en zelfuitwisbaar en schittert echt met de nieuwste innovaties op het gebied van luidsprekerontwerp. Je zult versteld staan van de ultra-brede ruimtelijke prestaties die uit zo'n compact pakket naar voren komen.

De SKY is gemaakt met unieke borosilicaat-demping die de energieafgifte regelt en toch de kast muzikaal in leven houdt. Een speciaal ontworpen 5-inch driver, lange throw-kenmerken, 3-inch voice coil-eenheid met een piekvermogen van 500 W voor een fantastische muzikale respons. De Totem SKY is echt gemaakt voor een tijdperk waarin waarde wordt gehecht aan een pure en eerlijke muzikale vertolking. Of het nu op een tafelblad, in een boekenplank of op een speciale standaard is, de Sky is geoptimaliseerd om prachtig dicht bij de grenzen van de achterwand te werken.

Meer informatie
Fabrikant Totem
Product Serie n.v.t.
Kleur Zwart
Afwerking Mat
Luidsprekeraansluiting Single en Bi-wiring
Maximale belastbaarheid 100-149 Watt
Ontwerp Bassreflex
Principe 2-weg
Rendement laag (84-87 dB)
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan