Tivoli Audio Music System Plus Zwart / Zilver

Wat krijg je als je hoogwaardig stereogeluid, Bluetooth streaming, digitale radio, cd-speler, subwoofer én de beste features samenvoegt in een compacte, handgemaakte houten behuizing? Een alles-in-één systeem om trots op te zijn. Dat zijn we dan ook!

€ 749,00
2 a 5 werkdagen
SKU
MSYP-1449-EU

Wat krijg je als je hoogwaardig stereogeluid, Bluetooth streaming, digitale radio, cd-speler, subwoofer én de beste features samenvoegt in een compacte, handgemaakte houten behuizing? Een alles-in-één systeem om trots op te zijn. Dat zijn we dan ook!

Alles-in-een-muzieksystemen lijken ideaal, maar de werkelijkheid is vaak anders. Ze zijn te groot, ze zien er niet uit, de geluidskwaliteit blijft achter, de bediening spreekt niet voor zich… Dat moest anders kunnen, wisten we. Het resultaat noemden we de Music System+. En die + staat er niet voor niets.

Om te beginnen kreeg de + Bluetooth, waarmee u draadloos muziek van uw smartphone, tablet of computer kunt afspelen. Ander belangrijk nieuws is dat de + geschikt is voor de ontvangst van DAB+ (Digital Audio Broadcasting), zodat u toegang heeft tot radiozenders in digitale geluidskwaliteit. Dankzij deze twee belangrijke upgrades is de Music System+ helemaal klaar voor de toekomst van radio en muziek.

Dat de Music System+ ook met al die nieuwe technieken nog even eenvoudig te bedienen is, spreekt voor zich. Ook de buitenkant bleef ongewijzigd, evenals de uitstekende audioprestaties. Met zijn gescheiden versterkers, de geïntegreerde speakers, de instelbare bottom-firing subwoofer en de naar achteren gerichte baspoorten klinkt het systeem hoorbaar groter dan het is. Daarbij zorgt de SpacePhase Wide Mode voor een uitzonderlijk breed klankbeeld.

Verder biedt de Music System+ alle van zijn voorganger bekende features, zoals de informatieve display, een digitale klok met batterijbackup, de complete afstandsbediening en de wekker met sluimerfunctie, slaaptimer en dubbele wektijden. De geïntegreerde, slot-loading cd-speler speelt ook zelf opgenomen cd's en mp3- en wma-bestanden af. Verpak het geheel in een handgemaakte houten behuizing en je hebt een product om trots op te zijn. Dat zijn we dan ook!

Digitale radio De Music System+ is voorzien van het Digitale Radio Keurmerk, beter bekend als "het Digitale Vinkje." Met DAB+ als nieuwe standaard kunt u in bijna heel Nederland al genieten van digitale radio.


Technische Specificaties
FUNCTIES
Bluetooth streaming, DAB+ ontvangst, FM-ontvangst, AUX-ingang, Alarmklok, CD-speler, Afstandsbediening, Stereo
TUNER TYPE
Digitaal
CATEGORIE
Bluetooth radio, Digitale radio, Muzieksysteem, Wekkerradio
IN DE DOOS
Music System+ alles-in-een muzieksysteem, netsnoer, gebruikershandleiding (Download PDF), externe FM-antenne, afstandsbediening (incl. batterij), twee AA batterijen
GEWICHT
6,06 kg
AFMETINGEN
13,34 x 35,88 x 24,13 cm (hxbxd)

Meer informatie
Fabrikant Tivoli Audio
Product Serie n.v.t.
Kleur Zilver
Afwerking n.v.t.
Tuners FM Radio, DAB+ Radio
Type stroomvoorziening Batterij
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan