Tivoli Audio Model Three BT Zilver / Wit

Een mooier compliment is nauwelijks denkbaar, in een tijd waarin producten met de regelmaat van de klok vervangen, gewijzigd of opgeknapt worden: de Model Three die u gisteren kocht is in wezen nog steeds dezelfde wekkerradio die Tivoli in 2003 introduceerde. Logisch, ook: met z’n hoge klankkwaliteit, de gevoelige analoge AM/FM-tuner, de bijna slapend te bedienen wekker en z’n stijlvolle houten behuizing viel er eigenlijk weinig te verbeteren.

€ 299,00
2 a 5 werkdagen
SKU
M3BT-1470-EU

En toch presenteert Tivoli u met trots de Model Three BT, ook wel bekend als: ‘The sexiest clock radio you’ve ever seen’ - Stuff.tv . Het verschil zit ‘m in die twee extra letters. De BT heeft Bluetooth, zodat hij de muziek van uw smartphone, tablet of computer draadloos kan afspelen. Hoe? Zo eenvoudig als u van Tivoli gewend bent. U zet de Model Three op Auxiliary en u activeert Bluetooth op uw klankbron. Zodra de twee elkaar gevonden hebben – in luttele seconden – drukt u op play. Da’s alles. En heeft u ook nog muziek staan op apparaten zonder Bluetooth? Dan sluit u die gewoon met een kabeltje op de nog altijd aanwezige aux-ingang aan. Ouderwets, maar onverminderd effectief.

En dan kunt u zich met de Model Three ook nog in luxe laten wegdommelen, of veel later weer laten wekken. Met uw eigen muziek. Draadloze chique!

FUNCTIES
Bluetooth streaming, FM-ontvangst, AM-ontvangst, AUX-ingang, Alarmklok

TUNER TYPE
Analoog

CATEGORIE
Bluetooth radio, Wekkerradio, AM / FM Radio

IN DE DOOS Model Three BT, netsnoer, gebruikershandleiding, rubberen voetjes, externe FM-antenne

GEWICHT
1,66 kg

AFMETINGEN
11,43 x 21,27 x 13,34 cm (hxbxd)

Meer informatie
Fabrikant Tivoli Audio
Product Serie n.v.t.
Kleur Wit
Afwerking Mat
Tuners AM Radio, FM Radio
Type stroomvoorziening Accu, Batterij, Netstroom
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan