Tivoli Audio Model One Kers/Zilver

Met een tuner die ook de zwakste zenders ontvangt en een handgemaakte houten behuizing - die overigens niet alleen zorgt voor een geweldige look maar ook voor een geweldige akoestiek - is de Model One nog altijd de ideale tafelradio.

€ 179,00
2 a 5 werkdagen
SKU
M1A-0210-EU

Met een tuner die ook de zwakste zenders ontvangt en een handgemaakte houten behuizing - die overigens niet alleen zorgt voor een geweldige look maar ook voor een geweldige akoestiek - is de Model One nog altijd de ideale tafelradio. Het typerend "warme" geluid van de Model One wordt verzorgt door een 7,6 cm langeslag luidspreker met zware magneet. De "frequentie-contouring circuit" zorgt er daarbij voor dat de uitvoer automatisch wordt gecorrigeert, voor een muzikaal nauwkeurige toonbalans en basrespons.

Ook in gebruiksvriendelijkheid blinkt de Model One uit. Met drie stevige knoppen is de radio door iedereen te gebruiken en zijn alle functies snel binnen handbereik. De extra grote analoge draaiknop met 5:1 vertraging zorgt daarbij voor een nauwkeurige afstemming op je favoriete AM-/FM-radiozender. Bovendien is de Model One voorzien van een AUX-ingang waarmee u makkelijk een externe muziekbron aansluit om te genieten van uw muziekcollectie op smartphone, tablet of laptop.

De Model One wordt geleverd met externe FM-antenne, voedingssnoer van 22 cm en twee jaar garantie.

  • FUNCTIES FM-ontvangst, AM-ontvangst, AUX-ingang
  • TUNER TYPE Analoog
  • CATEGORIE AM / FM Radio
  • IN DE DOOS Model One, netsnoer, gebruikershandleiding, rubberen voetjes, externe FM-antenne
  • GEWICHT 1,9 kg
  • AFMETINGEN 11,43 x 21,27 x 13,34 cm (hxbxd)

De Tivoli Audio Model One AM/FM-tafelradio werd omschreven als "De best klinkende tafelradio die ooit is gemaakt," - MSNBC met "Het soort kamervullend geluid dat vele andere radio's zeggen te hebben, maar vaak niet kunnen bieden." - Forbes

Meer informatie
Fabrikant Tivoli Audio
Product Serie n.v.t.
Kleur Zilver
Afwerking Mat
Tuners AM Radio, FM Radio
Type stroomvoorziening Netstroom
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan