Tivoli Audio Conx Wifi adapter zwart

De ConX maakt het mogelijk om uw andere apparaten te verbinden met de Tivoli Audio ART collectie en staat u toe om audio draadloos te verzenden naar uw speakers. Vanaf elke ontvanger, draaitafel of zelfs cassettespeler.

€ 69,00
2 a 5 werkdagen
SKU
CONX-1728-EU

Eenvoudige bediening
De ORB heeft makkelijk bereikbare bron-, volume- en configuratieknoppen aan de onderkant van de speaker. Daarnaast kunt u snel muziek pauzeren of juist weer afspelen dankzij het aanraakgevoelige logo bovenop de ORB.

Muziek die met u meebeweegt
Waar u zich ook bevindt in huis, de ORB gaat met u mee. Koop de optionele oplaadbare Lithium batterij voor uren afspeeltijd terwijl u danst van de ene naar de andere kamer. Of hang de ORB volledig vrij van kabels aan de muur en geniet simpelweg van het uitzicht.

  • FUNCTIES Wifi, Bluetooth streaming, AUX-ingang, Stereo, Wood Cabinet
  • TUNER TYPE Nee
  • CATEGORIE Wifi Speaker, Bluetooth radio, Draagbare radio, Muzieksysteem
  • IN DE DOOS Orb, Statief, Adapter/oplader, Snelstartgids
  • GEWICHT 1,6 kg.
  • AFMETINGEN 23 x 5 cm. (hxd)

ConX
Maak elk audioapparaat, speaker of muzieksysteem draadloos dankzij de ConX en integreer deze met de draadloze speakers uit de Tivoli Audio ART collectie. De ConX sluit u aan via de lijningang/-uitgang en doet dienst als zender/ontvanger van draadloze streaming mogelijkheden.

Of u nou een eerste generatie Tivoli Audio product heeft of een oude hifi-ontvanger, de ConX zorgt ervoor dat bestaande producten gevonden kunnen worden via de Tivoli Audio app.

CONNECTIVITEIT
Speel muziek over uw draadloze netwerk (Wifi)
3,5 mm. lijningang (line-in) voor het streamen van iedere geluidsbron, zoals bijvoorbeeld de Model One, naar de draadloze speakers van de Tivoli Audio ART collectie
3,5 mm. lijnuitgang (line-out) om iedere Tivoli Audio product met een AUX-ingang te integreren met de Tivoli Audio ART collectie
Optische-ingang voor het draadloos streamen van uw geluidsbron met optische-uitgang naar de draadloze speakers uit onze ART collectie.
Verbind speakers eenvoudig aan uw thuisnetwerk met behulp van SAC-technologie (netwerk automatisering)
Spotify® Connect

ONTWERP
Compact design maakt het mogelijk om de ConX desgewenst uit het zicht te plaatsen

STROOM
Micro USB adapter

AFMETINGEN & GEWICHT
11,7 x 4,7 x 2,5 cm. (hxbxd)
0,4 kg.

Meer informatie
Fabrikant Tivoli Audio
Product Serie n.v.t.
Kleur Zwart
Afwerking n.v.t.
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan