Tivoli Audio Art Sub Zwart

De Model SUB biedt diepe bas voor uw ART by Tivoli Audio systeem. Verbind de Model Sub met een stereocombinatie van ART by Tivoli Audio speakers en geniet thuis van ruimtevullende 2.1 draadloze audio.

€ 379,00
2 a 5 werkdagen
SKU
ARTSUB-1811-EU

Model SUB

De Model SUB biedt diepe bas voor uw ART by Tivoli Audio systeem. Verbind de Model Sub met een stereocombinatie van ART by Tivoli Audio speakers en geniet thuis van ruimtevullende 2.1 draadloze audio.

Tijd voor een diepere luisterervaring
Het dynamische design van de Model SUB met 2 passieve en 1 actieve driver met ingebouwde cross-over verbetert uw luisterervaring door u lage-tonen ondersteuning te bieden, waardoor een duidelijker en dynamisch geluid ontstaat.

Geluid & Stijl
De Model SUB is zodanig ontworpen dat het past bij de ART collectie. De Model Sub is verpakt in dezelfde Gabriel Fabrics en bijpassende houtafwerking en zal uitstekend in uw interieur passen.

Met het unieke, slanke slank design kan de Model Sub prominent worden op de grond worden neergezet, aan de muur gemonteerd of plat neergelegd en verborgen.

Update het oude
De Model SUB kan met uw bestaande hifi systeem werken. Gebruik de 3,5 mm kabel om verbinding te maken met uw huidige systeem en luister op een heel nieuwe manier. Houd de Model Sub up to date door het te verbinden met uw wifi netwerk via de Tivoli Audio Draadloze app en draadloze updates uit te voeren.

Eigenschappen:

BEDIENING
Volumeknoppen
Bronkeuzeknop om te schakelen tussen de lijningang en Wifi-modus

VORMGEVING
Compact en dun ontwerp
Twee passieve en een actieve speaker-driver met ingebouwde crossover (verdeler)
Stijlvol geïntegreerde metalen poten met rubberen dempers, inclusief inkepingen voor het eenvoudig ophangen/bevestigen van de Model SUB
Zowel liggend als staand te plaatsen
Beschikbaar in drie houtfineer afwerkingen: Walnut/Grey, Black Ash/Black en White/Grey
Stoffen speakerdoek van Gabriel®

AFSPEELOPTIES
Koppel de Model SUB draadloos aan elk ander Tivoli Audio wifi-systeem - of bedraad aan een muzieksysteem zonder wifi - en voeg een perfect uitgebalanceerde laagweergave toe aan je muziek
Verbind meerdere subwoofers op een draadloos netwerk

Model SUB
Voeg de Model SUB toe aan een stereo ART systeem en geniet van een bredere bas. Gebruik de Tivoli Audio Draadloze app om verbinding te waken met uw wifi netwerk thuis en wees er zeker van dat uw firmware altijd up to date zal zijn met de nieuwste technologie. Leg het plat neer, hang het aan de muur of zet het rechtop. Het slanke design betekent dat u kunt kiezen hoe u het neerzet of wegstopt.

KRACHTIGE BAS MAAKT MUZIEK WEER NIEUW
Gemaakt van dezelfde houtafwerking en Gabriel-materiaal zal de Model SUB perfect bij uw ART by Tivoli Audio speakers passen. Het Model SUB heeft een grote impact op uw ruimte en uw muziek.

Meer informatie
Fabrikant Tivoli Audio
Product Serie n.v.t.
Kleur Zwart
Afwerking Mat
Vermogen 1-50 Watt
Laagbereik 23-80 Hz (Laag)
Type subwoofer Downfiring
Woofer 8 inch
Ontwerp n.v.t.
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan