Sumiko S.5 Hoogglans Zwart

De Sumiko S.5 is de evolutie van zijn kleinere broer of zus, de S.0. Hoewel nog steeds compact, krijgt de S.5 een totale grootte om een grotere driver op te nemen en een substantieelere basversterking te bieden.

€ 599,00
Levertijd op aanvraag
SKU
S.5 Hoogglans Zwart

De Sumiko S.5 is de evolutie van zijn kleinere broer of zus, de S.0. Hoewel nog steeds compact, krijgt de S.5 een totale grootte om een grotere driver op te nemen en een substantieelere basversterking te bieden. Deze middelgrote woofer is een welkome aanvulling op elk tweekanaals of meerkanaals systeem en biedt een balans tussen nauwkeurigheid en output.

De Sumiko S.5 maakt gebruik van een op maat gemaakte, 8-inch, langwerpige woofer in een gietstalen korf, die een extra 50% groter oppervlak biedt dan de S.0. Een klasse AB-versterker van 150 watt met hoge stroomsterkte voor opwinding en opwinding bij uw muziek-, film- of game-ervaring. Combineer meerdere S.5-eenheden voor een gelijkmatigere basdistributie en meer impact.

Breng de prestaties van uw systeem naar een hoger niveau. Voeg de dynamische impact toe waar je naar zocht, terwijl je herstelt, zonder opoffering, precisie en controle. Ervaar alles wat uw media te bieden heeft - eenvoudig met de toevoeging van de S.5-subwoofer.

Meer informatie
Fabrikant Sumiko
Product Serie n.v.t.
Kleur Zwart
Afwerking Glanzend
Vermogen 120-180 Watt
Laagbereik 23-80 Hz (Laag)
Type subwoofer Downfiring
Woofer 8 inch
Ontwerp Gesloten
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan