Sonos Playbar Wandmontage Kit

Geef je je Sonos PLAYBAR de perfecte plek onder of boven je TV-scherm. De PLAYBAR muurbeugel is een handige en solide muurbeugel om je Sonos PLAYBAR aan de wand te bevestigen.

€ 49,00
1 a 3 werkdagen
SKU
Playbar Wandmontage Kit

Geweldig geluid aan de wand
Geef je je Sonos PLAYBAR de perfecte plek onder of boven je TV-scherm. De PLAYBAR muurbeugel is een handige en solide muurbeugel om je Sonos PLAYBAR aan de wand te bevestigen. Geniet van geweldig geluid bij films, games en muziek met de Sonos PLAYBAR muurbeugel aan de wand. Bevestig deze muurbeugel eenvoudig aan de wand met de bijgeleverde schroeven en pluggen. De muurbeugel zorgt ervoor dat je Sonos PLAYBAR één geheel vormt met je televisie!

Eenvoudig te monteren
De muurbeugel is eenvoudig te monteren op elke gewenste plek aan de muur en wordt geleverd met 6 schroeven, 6 pluggen, een waterpas, een sjabloon voor wandmontage en een instructieboekje. De installatie van de muurbeugel doe je eenvoudig zelf in minder dan 20 minuten!

Meer informatie
Fabrikant Sonos
Product Serie n.v.t.
Kleur Zwart
Afwerking Mat
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan