REL No. 25

No. 25 herdenkt en viert onze kwart eeuw van het bouwen van de beste subbassystemen, terwijl we naar de toekomst en onze komende 25 jaar wijzen, omdat deze ons meest geavanceerde ontwerp, engineering en vakmanschap gebruikt.

€ 8.699,00
2 a 5 werkdagen
SKU
No. 25

No. 25 herdenkt en viert onze kwart eeuw van het bouwen van de beste subbassystemen, terwijl we naar de toekomst en onze komende 25 jaar wijzen, omdat deze ons meest geavanceerde ontwerp, engineering en vakmanschap gebruikt.

Referentie gedefinieerd

Schoonheid, kracht en snelheid
No. 25 combineert het vermogen van een ultrabetrouwbare versterker van 1000 watt met een lichtgewicht en perfect gebalanceerde 15-inch driver van koolstofvezel. Dit alles wordt geregeld door onze legendarische filtersets en gepatenteerde cross-overs met 2 afzonderlijke parametrische equalizers die een opmerkelijk vlakke reactie in de kamer mogelijk maken, met behoud van de snelheid en resolutie waarvoor moderne REL's bekend zijn geworden.

We willen dat onze klanten van al deze prestaties genieten zonder beperkt te zijn tot slechts enkele kamerlocaties, dus hebben we onze legendarische LongBow ™ draadloze ontvangers in elke nummer 25 ingebouwd. Dit ontwerp maakt gebruik van nulcompressie, wat resulteert in een verbluffende dynamiek en basuitbreiding zonder vastgemaakt zijn aan een kabel, terwijl ze een geluidskwaliteit leveren die vergelijkbaar is met de bedrade ontwerpen van onze concurrenten. Het is gewoon een ander voorbeeld van hoe we ernaar streven complete en doordachte oplossingen te bieden.

Functionele krommen

Duidelijkheid van kracht en elegantie
No. 25 markeert een nieuwe standaard in de uitvoering van de kast, zowel voor zijn fysieke schoonheid als de manier waarop het de kritische backwave beheert die zich voortplant vanaf het achteroppervlak van de massieve 15 inch koolstofvezelzuiger in zijn hart. De vorm van No. 25 is ontworpen om veel van de ongelooflijke kracht die door de binnenwaartse slag wordt gecreëerd te verstoren en te annuleren wanneer No. 25 opnieuw wordt geladen voor de volgende reeks eisen van je muziek of film. Het is noodzakelijk om deze backwave zo stil mogelijk te houden, terwijl de bestuurder kan "ademen" zonder de dynamiek te comprimeren. De kromlijnige kastwanden afbuigen, diffunderen en verspreiden deze golven in kleinere dwarsvlakgolven. Het minimaliseren van achtergolven die uiteindelijk uitkomen als kamfiltering - ruis dat de primaire bas opheft - is wat zorgt voor een heldere, doelgerichte bas die met enorme energie en helderheid een ruimte binnenkomt.

Bestaande uit 30 mm dikke (ongeveer 1-1/8 inch) Australische MDF, doorsneden door hardhouten rondhouten die resonanties in de gemeenschappelijke modus binnen het bovenoppervlak van de kast en langs de zijwanden doorbreken, onze schoren is niet anders dan de rondhouten in de scheepsromp. Sommigen beschouwen dit als buitensporig, maar dit zijn de inspanningen die ons ontwerpteam levert om de beste subwoofer te leveren die er is, volledig passend bij titel No. 25.

Perfectie reproduceren

Natuurlijke vloer tot plafond bas
Wanneer we bas in real time in de wereld ervaren, gebeurt dit met de hoogte ervan. Het treft onze sinussen, het schopt tegen onze borstholtes, het rommelt over de vloer en vervoert macht en majesteit. Met onze Reference Line Arrays kan bas op een natuurlijke manier naar buiten komen, waardoor een hoogtecomponent wordt toegevoegd in hoe deze zich door de kamer verspreidt. De onderste eenheid versterkt de diepste boventonen, kruipt en rommelt over de vloer om ruimteschokken te produceren. De middelste locatie biedt een scherpe aanval en articulatie van kickdrums of een tijdelijk evenement. De eenheid zorgt voor flutter en flikkering van allerlei instrumenten die in de lucht zweven. Het maken van Reference Line Arrays de Holy Grail van de REL-ervaring en is alleen beschikbaar met onze Reference-producten.

Aangezien 90 procent van de energie die door een systeem wordt geproduceerd, zich in de basregio's bevindt, zijn Reference Line Arrays het magische element dat ontbreekt in zoveel anders geavanceerde systemen. Deze lucht, transparantie en, natuurlijk, moeiteloze kracht die Reference Line Arrays overbrengen kan niet worden gedacht, het kan alleen persoonlijk worden ervaren.

Agile Power

Schaalbare bas, van fluistert tot boom
Het vergt enorme kracht om de No. 25 te investeren met de verbluffende dynamiek waartoe hij in staat is. Het robuuste beest van een NextGen3-versterker van 1000 watt die No. 25 voedt, heeft zich al bewezen in het veld in een van onze vorige ontwerpen, waardoor we ons comfortabel voelen met niet alleen de verrassende sonische prestaties, maar ook de betrouwbaarheid.

No. 25 is echter niet alleen een oefening in overmaat, maar eerder een grondige uiteenzetting in de kunst van het weergeven van subbas, volledig, volledig en met grote behendigheid in tonaliteit, expressie en dynamiek. Het is dit vermogen om niet alleen luid te spelen, maar om het contrast tussen luide en zachte passages tot leven te brengen dat REL-eigenaren zo gepassioneerd zijn over onze ontwerpen. Dynamiek is immers niet alleen het vermogen om luid te spelen, maar om het contrast tussen luide en zachte passages in muziek of film tot leven te brengen. Uiteindelijk is dit wat de No. 25 de verslaving maakt die het snel wordt.

Stijve snelheid

Een koolstofvezel kern
No. 25 heeft een hart van pure koolstof, omdat we kozen voor een conusmateriaal dat sterker is dan staal, maar ongelooflijk licht. Zorgvuldig geweven van pure koolstofvezel, weegt de 15 inch conusstructuur van No. 25 70% minder dan een 10 inch conus van slechts twee jaar geleden. Deze combinatie van ongelooflijk lichtgewicht gekoppeld aan opmerkelijke structurele integriteit is wat No. 25 zijn combinatie van snelheid en kracht geeft.

Nog een ander voordeel van de gewichtsreductiestrategie die we hanteren, is dat het een bijna perfecte dynamische balans van de bestuurder mogelijk maakt, wat ideaal gedrag oplevert tijdens zijn ongelooflijke 4 inch van voor en achter slag.

Volledige controle

Fijnafstemming in de palm van je hand
Begin uw relatie met REL Reference door eenvoudigweg de afstandsbediening op te pakken; voel zijn gewicht, hoe de afgeronde contouren zachtjes in de beker van je hand passen. Dit is een zorgvuldig bewerkte systeemverbetering die het soort fijn gedetailleerde beslissingen aanmoedigt die nodig zijn om de perfecte balans te vinden met de ultieme systeemeigenaar.

REL-referentiemodellen maken gebruik van afstandsbediening om de eerste installatie gemakkelijker en gemakkelijker te maken. We doen dit wetende dat wanneer de juiste instelling is ingesteld, de eigenaar het waarschijnlijk zelden zal gebruiken tijdens de rest van hun eigendomservaring, omdat REL's echt correct kunnen worden ingesteld om alle vormen van muziek en film te reproduceren zonder toevlucht te nemen tot goedkope salontrucs zoals het draaien van bas voor films en down voor muziek.

Meer informatie
Fabrikant REL
Product Serie n.v.t.
Kleur Zwart
Afwerking Glanzend
Vermogen 600 Watt en meer
Laagbereik 14-19 Hz (Ultra Diep Laag)
Type subwoofer Frontfiring
Woofer 15 inch
Ontwerp Gesloten
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan