REL G1 Mk II

G1 MKII vertegenwoordigt een studie daarentegen. Bekend, maar toch anders - zichtbaar ongewijzigd, beter in alle opzichten dan de originele G1, onze best verkochte referentie-sub.

€ 5.999,00
2 a 5 werkdagen
SKU
G1 Mk II

G1 MKII vertegenwoordigt een studie daarentegen. Bekend, maar toch anders - zichtbaar ongewijzigd, beter in alle opzichten dan de originele G1, onze best verkochte referentie-sub.

Een klassieke herboren

Verbeterde componenten, behouden schoonheid
Ingehouden is de klassieke kromlijnige kast, met zijn vorm zorgvuldig ontworpen om staande golven te annuleren terwijl ze achteruit door de kast reizen. De gelamineerde hardhouten schoorsteen die doet denken aan muziekinstrumenten vindt nog steeds een thuis - hoewel opnieuw geconfigureerd voor een nog grotere stijfheid. De versterker is de krachtige, maar toch zeer gecontroleerde en ultrabetrouwbare 600 Watt Klasse A / B met nieuwe begrenzers waarmee bijna 40% meer vermogen wordt geleverd zonder compressie.

De bestuurder - het hart en de ziel van elke REL - is dramatisch opgewaardeerd met een grotere voorwaartse en achterwaartse slag, een soepeler ophanging en het vermogen om meer dynamiek aan te kunnen. Deze nieuwe versie is nu in staat tot 112 dB output. verbreedt de prestatiehorizons van het origineel op alle manieren, met behoud van zijn kernsterktes van waardige schoonheid gekoppeld aan nog meer wilde output.

Versterkte kracht

Handgemaakt van marinekwaliteit hardhout
Terwijl de buitenvorm alle lof oogst, met zijn 1-1/8e inch dikke kromlijnige oppervlakken kunstig afgewerkt in 12 lagen met de hand gepolijste pianozwarte lak, is het de binnenconstructie die de helderheid, rust en dynamiek produceert waarvoor G1 MKII zal bekend worden. Het gelamineerde hardhout van maritieme kwaliteit dat wij gebruiken, is niet anders dan de rondhouten op een schip. Elke kast heeft twee dagen productietijd nodig om een enkele onafgewerkte kast te bouwen. Daarna duurt het drie weken om de onbewerkte kast met de hand te maken. De resulterende structuur is veel meer dan een mooie vorm; het is de structurele basis voor de diepe bas die de G1 MKII produceert.

Perfectie reproduceren

Natuurlijke vloer tot plafond bas
Wanneer we bas in real time in de wereld ervaren, gebeurt dit met de hoogte ervan. Het treft onze sinussen, het schopt tegen onze borstholtes, het rommelt over de vloer en vervoert macht en majesteit. Met onze Reference Line Arrays kan bas op een natuurlijke manier naar buiten komen, waardoor een hoogtecomponent wordt toegevoegd in hoe deze zich door de kamer verspreidt. De onderste eenheid versterkt de diepste boventonen, kruipt en rommelt over de vloer om ruimteschokken te produceren. De middelste locatie biedt een scherpe aanval en articulatie van kickdrums of een tijdelijk evenement. De eenheid zorgt voor flutter en flikkering van allerlei instrumenten die in de lucht zweven. Het maken van Reference Line Arrays de Holy Grail van de REL-ervaring en is alleen beschikbaar met onze Reference-producten.

Aangezien 90 procent van de energie die door een systeem wordt geproduceerd, zich in de basregio's bevindt, zijn Reference Line Arrays het magische element dat ontbreekt in zoveel anders geavanceerde systemen. Deze lucht, transparantie en, natuurlijk, moeiteloze kracht die Reference Line Arrays overbrengen kan niet worden gedacht, het kan alleen persoonlijk worden ervaren.

Betrouwbare bron

Klasse A/B-versterker
Het enorm mooie, gekartelde, lichtmetalen koellichaam is nodig bij het afvoeren van de soorten kracht die nodig zijn om urenlange wonderbaarlijke diepe bassen te produceren. Onze speciale Klasse A/B-versterker die in G1 MKII wordt gebruikt, is in staat om af en toe een conservatieve 600 Watt (120 V) uit te voeren en is een echte dreadnaught. Krachtig, snel en in staat tot geweldige stroomafgifte, het is de beste versterker die ooit door onze ingenieurs is ontworpen.

Voor G1 MKII hebben we technieken het afgelopen jaar geleend om vrijwel onbeperkte elektronische limieten te garanderen. Deze nieuw ontwikkelde circuits zorgen ervoor dat bijna 40% meer vermogen door de bestuurder wordt ontwikkeld voordat zachte limiet het overneemt. Het netto resultaat is dat het aanzienlijk luider speelt (ongeveer 5 dB) dan zijn illustere voorganger.

Stijve snelheid

Een koolstofvezel kern
De basmotor van elke REL is zijn kroon op het werk. De G1 MKII-driver is ongeveer 25% stijver in buigmodi dan het bekroonde origineel, waardoor hij beter in staat is om de diepgaande dynamiek van een Reference Series REL aan te kunnen. Deze verbetering stelt ons in staat om een zachtere ophanging te gebruiken die beter in staat is snel te reageren op dynamiek, zowel groot als klein. Het resultaat is een substantiële upgrade van de snelheid, levendigheid en dynamiek van het hele systeem. De veerweg staat nu meer dan 2 inch slag toe, wat zorgt voor een uitzonderlijk hoge output, wat resulteert in bijna twee keer zo luid een eindresultaat als zijn voorganger. Deze uitzonderlijke kracht en behendigheid maken de G1 MKII ideaal voor krachtige home cinema en fijne 2-kanaals systemen.

Volledige controle

Fijn afstemmen in de palm van uw hand
Begin uw relatie met REL Reference door eenvoudigweg de afstandsbediening op te pakken; voel zijn gewicht, hoe de afgeronde contouren zachtjes in de beker van je hand passen. Dit is een zorgvuldig bewerkte systeemverbetering die het soort fijn gedetailleerde beslissingen aanmoedigt die nodig zijn om de perfecte balans te vinden met de ultieme systeemeigenaar.

REL-referentiemodellen maken gebruik van afstandsbediening om de eerste installatie gemakkelijker en gemakkelijker te maken. We doen dit wetende dat wanneer de juiste instelling is ingesteld, de eigenaar het waarschijnlijk zelden zal gebruiken tijdens de rest van hun eigendomservaring, omdat REL's echt correct kunnen worden ingesteld om alle vormen van muziek en film te reproduceren zonder toevlucht te nemen tot goedkope salontrucs zoals het draaien van bas voor films en down voor muziek.

Meer informatie
Fabrikant REL
Product Serie n.v.t.
Kleur Zwart
Afwerking Glanzend
Vermogen 600 Watt en meer
Laagbereik 14-19 Hz (Ultra Diep Laag)
Type subwoofer Frontfiring
Woofer 12 inch
Ontwerp Gesloten
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan