Rega Saturn-R

De Saturn-R CD-DAC-speler biedt volledige flexibiliteit en integratie in elk systeem.

€ 2.299,00
2 a 5 werkdagen
SKU
Saturn-R

De Saturn-R CD-DAC-speler biedt volledige flexibiliteit en integratie in elk systeem. In wezen twee producten in één, de Saturn-R herbergt een hoogwaardig transport- en onafhankelijk DAC-circuit. Beide secties zijn volledig op afstand bestuurbaar via de meegeleverde Solaris-afstandsbediening.

U vindt tal van verbindingsmogelijkheden, allemaal met de hoogst mogelijke resolutie tot en met 192kHz-24Bit. De Saturn-R heeft twee optische ingangen, twee coaxiale ingangen, een volledig asynchrone USB en een toegevoegde 'directe' digitale uitgang van de CD-afspeelsectie.

Dit zorgt ervoor dat de Saturn-R perfect in elk systeem kan worden geïntegreerd en biedt de perfecte partner voor de Rega Elicit-R geïntegreerde versterker.

CDP-functies
De Saturn-R maakt gebruik van onze bewezen digitaal naar analoog converter en analoge outputversterkertechnologie in combinatie met een paar Wolfson WM8742 digitaal naar analoog converter IC's. De Saturn-R heeft verbeteringen in de voeding van de CD-sectie die het resultaat was van het onderzoek en de ontwikkeling van onze referentie Isis CD-speler samen met de verbeterde microcontroller en display-stuurprogramma's.

Technologie
De Saturn-R maakt gebruik van een zeer stabiele hoofdklok en een hoge capaciteitsvoorziening in het CD-circuit, hoogwaardige PLL digitale interface-ontvanger, geïsoleerde digitale ingangen en hoogwaardige voedingsarchitectuur in het DAC-circuit. Signaalomschakeling tussen de CD- en DAC-functies wordt uitgevoerd in de fase van digitaal naar analoog omzetter. Het signaalpad van de CD-sectie in CD-modus wordt tot een minimum beperkt.

USB 192 kHz-24 bits asynchroon
De DAC USB-ingang is verbeterd met asynchrone werking met een sample-snelheid van 44,1 tot 192 kHz met een bitsnelheid van maximaal 24 bits. De USB-ingang heeft dezelfde galvanische isolatie als die wordt gebruikt in de Rega DAC-R. De USB maakt gebruik van speciale stuurprogramma's in de computer, waardoor volledige ASIO-werking mogelijk is, waardoor signaalverslechtering door generieke op Windows gebaseerde stuurprogramma's wordt geëlimineerd.

  • Nieuwe Wolfson WM8742 DAC
  • Verbeterd uitgangsversterkercircuit
  • Verbeterde digitale voedingen
  • Verbeterde gebruikersinterface
  • Herontwikkelde analoge en digitale uitgangen
  • Solaris-afstandsbediening met CD-, DAC- en versterkerfunctionaliteit
  • USB 192 kHz - 24 bits asynchroon
  • Afmetingen: breedte 432 mm x diepte 325 mm x hoogte 82 mm
  • Benodigde afmetingen: Breedte 432 mm x 350 mm Diepte x hoogte 180 mm.
Meer informatie
Fabrikant Rega
Product Serie n.v.t.
Afspeelformaten n.v.t.
Afspeelmogelijkheden CD, CD-R, CD-RW
Aansluitingen Coaxiaal in, Coaxiaal uit, Optisch in, Optisch uit, RCA uit, USB B in
Functies DAC
Kleur Zwart
Afwerking Mat
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan