Rega RB808

Ontworpen met behulp van de nieuwste 3D CAD & CAM-technologie, is de nieuwe RB880 het hoogtepunt van bijna 40 jaar ervaring in toonarmontwerp.

€ 899,00
2 a 5 werkdagen
SKU
RB808

Ontworpen met behulp van de nieuwste 3D CAD & CAM-technologie, is de nieuwe RB880 het hoogtepunt van bijna 40 jaar ervaring in toonarmontwerp. Deze toonarm heeft een nieuwe aluminium verticale lagerbehuizing, een opnieuw ontworpen huls en verticale lageras (beide vervaardigd uit roestvrij staal) om de montagestabiliteit en algehele stijfheid te verbeteren. De geavanceerde toonarmbuis is ontworpen met behulp van intelligente herverdeling van massa, waardoor deze arm minder mogelijke resonantiepunten vertoont. De bereikte extreme niveaus van stabiliteit, gecombineerd met bijna wrijvingsvrije beweging van de uiterst nauwkeurige handgemonteerde lagers, garanderen meer informatie te verzamelen van uw vinyl dan ooit tevoren. pluggen.

Meer informatie
Fabrikant Rega
Product Serie n.v.t.
Kleur Zwart
Afwerking Mat
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan