Rega Planar 1 Plus Mat Wit

De Planar 1 Plus profiteert van alle voordelen van zijn broer, de Planar 1, zoals een 24 V-motor met laag geluidsniveau, een lagersamenstelling met precisie-hub en een handgemaakte RB110 toonarm met een in de fabriek aangebrachte Rega Carbon-patroon.

€ 439,00
1 a 2 weken
SKU
Planar 1 Plus Mat Wit

Rega vroeg zich af af, hoe kunnen ze de meest succesvolle platenspeler die ze ooit hebben gemaakt, nog beter konden maken, nog gemakkelijker in gebruik zijn en toegankelijker zijn voor een breder publiek? Het antwoord was simpel; de ingenieurs hebben een op maat ontworpen, kwalitatief hoogwaardig MM voorversterker toegevoegd, gebaseerd op de veelbekroonde What Hi-Fi? 5 sterren Fono Mini. Voor de Planar 1 Plus wilden ze dit circuit optimaliseren voor ultieme prestaties, dus ze hebben de USB-interface verwijderd en het bespaarde geld gebruikt om de verbluffende schijffase te verbeteren.

De nieuwe ingebouwde voorversterker biedt de mogelijkheid om de Planar 1 Plus rechtstreeks aan te sluiten op vrijwel elk systeem met een standaard line-ingang via een standaard phono-naar-phonokabel (meegeleverd) of phono naar 3,5 mm lead. Simpel gezegd, het is niet nodig om een stand-alone phono-voorversterker te kopen of een versterker te gebruiken met een ingebouwde phono ingang. Uw Planar 1 Plus maakt rechtstreeks verbinding met elke standaard Line Level-ingang (zoals waarop u een CD-speler zou aansluiten).

De Planar 1 Plus profiteert van alle voordelen van zijn broer, de Planar 1, zoals een 24 V-motor met laag geluidsniveau, een lagersamenstelling met precisie-hub en een handgemaakte RB110 toonarm met een in de fabriek aangebrachte Rega Carbon-patroon. De set-up blijft mogelijk in minder dan 30 seconden, waardoor dit de eenvoudigst te gebruiken en meest flexibele Rega-draaitafel tot nu toe is.

Meer informatie
Fabrikant Rega
Product Serie n.v.t.
Kleur Wit
Afwerking Mat
Type Element MM (moving magnet) support
Toerentallen 33 toeren, 45 toeren
Eigenschappen Stofkap, Voorversterker
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan