Rega Neo TT PSU

De Neo PSU is een geavanceerde draaitafelvoeding die door de gebruiker bestuurbare fijne snelheidsaanpassing, geavanceerd anti-vibratie motorcircuit en het gemak van elektronische snelheidsverandering biedt.

€ 299,00
2 a 5 werkdagen
SKU
Neo TT PSU

De Neo PSU is een geavanceerde draaitafelvoeding die door de gebruiker bestuurbare fijne snelheidsaanpassing, geavanceerd anti-vibratie motorcircuit en het gemak van elektronische snelheidsverandering biedt. De Neo is een welkome aanvulling op elke compatibele Rega-draaitafel door motorgeluid te verminderen, de stabiliteit van de snelheid en de nauwkeurigheid van de rotatiesnelheid te verbeteren.

De Neo PSU is compatibel met de volgende Rega-draaitafelmodellen:
P3-24 / RP3 / Planar 3 2016 / RP6 / P5 / P7 / RP40 speciale editie / RP8 Of een oudere Rega-platenspeler uitgerust met onze aftermarket 24v motor-upgradekit.

Met dezelfde DSP-generator (digitale signaalverwerking) als in de RP10 is de Neo gebouwd op een kristal met hoge stabiliteit. De Neo beschikt over een geavanceerd anti-vibratiecircuit, fijne motorsnelheidaanpassing en het gemak van elektronische snelheidsverandering. De DSP-generator deelt het nauwkeurige signaal van het kristal tot de exacte frequentie die nodig is om de schotel op de geselecteerde snelheid te draaien, terwijl hij een vrijwel perfecte sinusvormige golfvorm produceert om de 24v-motor aan te drijven.

Neo technische specificaties

  • Uitgang naar motor bi-fase = 24 V AC beveiligd door resetbare zekering.
  • Stroomverbruik = 7,2 W
  • Spanning = 24 V AC
  • Voeding: alleen Rega PS1.
  • Snelheidsregeling stapgrootte = 0,01 RPM.
  • Ingang 230 V ~ 50 Hz 0,07 A
  • Uitgang 24 V ~ 350 mA AC
Meer informatie
Fabrikant Rega
Product Serie n.v.t.
Kleur Zwart
Afwerking Mat
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan