Rega Atlas

De Rega Atlas naalddrukmeter MK2 is ontworpen voor eenvoudig gebruik, consistent en uitzonderlijk nauwkeurig.

€ 249,00
2 a 5 werkdagen
SKU
Rega Atlas

De Rega Atlas naalddrukmeter MK2 is ontworpen voor eenvoudig gebruik, consistent en uitzonderlijk nauwkeurig. Onze technici hebben elk onderdeel zorgvuldig geselecteerd om de hoogst mogelijke prestaties te bieden. De Atlas is ontstaan uit frustratie omdat er in de loop der jaren zoveel uitbestede meters in onze toonarmproductiegebieden zijn gebruikt dat ze na minimaal gebruik consistent faalden. De opnieuw ontworpen MK2-versie biedt nu een veel breder gewichtsbereik voor de meest extreme cartridges op de markt (tot 10 gram). Onze ingenieurs hebben ook de stabiliteit en gevoeligheid verbeterd om elke keer totale nauwkeurigheid te garanderen.

De Rega Atlas-volgkrachtmeter is ontworpen om betrouwbare en nauwkeurige meting van de volgkracht voor de levensduur van uw draaitafel te bieden. Binnenin de duurzame aluminium behuizing bevindt zich een zeer stabiele loadcell en nauwkeurige versterkingscircuits. Er is ook een op maat ontworpen voorste beschermkap om het meetelement te beschermen en een gemakkelijke uitlijning te bieden. Hierdoor kan de Atlas nauwkeurige en betrouwbare prestaties bereiken met minimale input van de gebruiker.

De loadcell is een premium volledige brug, dwarsbalkconstructie. De cel is temperatuurgecompenseerd voor een breed bereik van bedrijfstemperaturen en is extreem veerkrachtig tegen schokken en slijtage in de tijd.

Het intelligente ontwerp van de Atlas zorgt ervoor dat de naalddruk elke keer op dezelfde plaats wordt gemeten, waardoor een zeer fijne aanpassing op twee decimalen mogelijk is.

Specificaties:
    Nauwkeurigheid: +/- 0,01 gram
    Bereik: 0,5 - 10 gram
    Veilige overbelasting: 10 gram
    Voeding: 9V PP3-cel

Meer informatie
Fabrikant Rega
Product Serie n.v.t.
Kleur Zwart
Afwerking Mat
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan