Rega Apollo

De nieuwe Apollo CDP's gebruiken hetzelfde elektronische circuit als in de enorm succesvolle Apollo-R CD-speler.

€ 799,00
2 a 5 werkdagen
SKU
Apollo

De nieuwe Apollo CDP's gebruiken hetzelfde elektronische circuit als in de enorm succesvolle Apollo-R CD-speler. De Apollo is opnieuw gehuisvest in onze nieuwste aluminium behuizing op maat van de nieuwe styling van de Brio-versterker en maakt gebruik van Rega's eigen chipset en software die een werkelijk uniek prestatieniveau biedt.

Analoge en digitale uitgangen
De ontwikkeling van de analoge, digitale en besturingsdomeinen zorgde voor directe verbeteringen van zowel analoge als digitale uitgangen, waardoor de Apollo een perfecte partner is voor de Rega Brio-versterker en een ideale front-end in CD-formaat voor de Rega DAC.

Compact ontwerp van de behuizing
De Apollo is gehuisvest in onze nieuwste op maat gemaakte halve breedte behuizing die past bij de Brio-versterker.
Het bovenste laadmechanisme biedt gebruiksgemak en ongeëvenaarde betrouwbaarheid.

Digitaal naar analoog conversie
De uitgangsversterker van de Apollo maakt gebruik van de hoge specificaties Wolfson WM8742 digitaal naar analoog converter, dezelfde geïntegreerde schakeling als in de meermaals bekroonde Rega DAC's.

Voedingen
De Apollo maakt gebruik van 'digitale' voedingen die de CD-processor, het optische blok en de laserdiodeversterker voeden.
Dit wordt bereikt door dezelfde krachtige, geluidsarme voedingen te gebruiken die zich op dezelfde locatie in de Rega referentie-CD-speler bevinden. Dit verbetert enorm de speelbaarheid, foutcorrectie en de ‘innerlijke kern’ verwerking van de digitale CD ‘spinner’ deel van de Apollo.

Uitgangsversterker
De discrete outputversterker heeft een THD van 0,0025%, terwijl tegelijkertijd de algehele geluidskwaliteit van de outputversterker wordt verbeterd.

Gebruikersomgeving
De gebruikersinterface wordt bestuurd met behulp van een speciale display-microprocessor, die de werklast van de belangrijkste besturingsprocessors verlicht, waardoor de stabiliteit van de besturingscode, de bruikbaarheid en de verbeterde initialisatiesnelheid van de schijf die wordt afgespeeld, worden verbeterd.

Speciale afstandsbediening van het CD-minisysteem
Er wordt standaard een nieuwe speciale CD-afstandsbediening meegeleverd die ook het voordeel heeft van Rega-versterkerfunctionaliteit.

  • Hoge specificatie Wolfson WM8742 DAC
  • Geavanceerd uitgangsversterkercircuit
  • Geavanceerde digitale voedingen
  • Intelligente gebruikersinterface
  • Geavanceerde analoge en digitale uitgangen
  • Afstandsbediening voor Cd speler en versterker
  • Afmetingen B 220 mm x D 342 mm x H 90 mm
  • De vereiste plankhoogte om het CD-deksel volledig uitgeschoven te bedienen is 170 mm
  • NB. Deksel werkt comfortabel binnen een plankhoogte van 150 mm zonder volledig uit te schuiven. 
Meer informatie
Fabrikant Rega
Product Serie n.v.t.
Afspeelformaten WMA
Afspeelmogelijkheden CD, CD-R, CD-RW
Aansluitingen Coaxiaal uit, Optisch uit, RCA uit
Functies DAC
Kleur Zwart
Afwerking Mat
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan