Rega 24v Motor Kit

Deze set bevat de 24v-motor met laag geluidsniveau en lage trilling die is ontworpen en ontwikkeld voor ons assortiment meermaals bekroonde 24v-draaitafels.

€ 199,00
2 a 5 werkdagen
SKU
24v Motor Kit

Deze set bevat de 24v-motor met laag geluidsniveau en lage trilling die is ontworpen en ontwikkeld voor ons assortiment meermaals bekroonde 24v-draaitafels. Ontworpen met een eenvoudige bevestigingsoplossing voor alle vorige Rega-draaitafels die nog geen 24V-technologie gebruiken.

Hoofdfuncties
Individueel met de hand afgestemde PCB om trillingen te minimaliseren. Rega ontwierp 24v synchrone AC-motor met lage trilling en geluidsarme werking.
Stijf gemonteerd om de opstartsnelheid te verbeteren ten opzichte van eerdere hangende Planar-modellen. Gegarandeerd om het rijden, de stabiliteit van de snelheid en de geluidsprestaties te verbeteren.

Compatibel met de Rega Neo en TT-PSU externe voeding met een geavanceerd anti-vibratiecircuit en biedt nog meer stabiliteit. De Neo en TT-PSU hebben ook het extra gemak van elektronische snelheidsverandering. Optimaliseer de prestaties met de Rega upgrade-aandrijfriem.

Hoewel eenvoudig te monteren, raden we aan dat deze kit wordt geïnstalleerd door een gekwalificeerde
Rega-dealer voor maximale prestaties.

Voor: RP1 / P1 / P2 / P2 2000 / PLANET / PLANAR 2 / PLANAR 3 / P3 2000 en PLANAR 25 draaitafel.
Let op: alleen voor gebruik met Rega-draaitafels.

Meer informatie
Fabrikant Rega
Product Serie n.v.t.
Kleur Zwart
Afwerking Mat
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan