Q Acoustics Concept 20 Stand Hoogglans Zwart (Set van 2)

De Concept 20-standaard is geconstrueerd om het best mogelijke geluid te leveren en om te fungeren als akoestische en esthetische aanvulling op uw luisteromgeving. De interface tussen de luidspreker en de standaard is een bevestigingsplatform dat is ontworpen met behulp van GelcoreTM-principes, zodat de overdracht van trillingen wordt geminimaliseerd, wat een zuiverder geluid oplevert.

€ 300,00
4 a 8 weken
SKU
Q Acoustics Concept 20 Stand-Hoogglans Zwart

Uw luidsprekers worden op unieke wijze ondersteund
De Concept 20-standaard is geconstrueerd om het best mogelijke geluid te leveren en om te fungeren als akoestische en esthetische aanvulling op uw luisteromgeving. De interface tussen de luidspreker en de standaard is een bevestigingsplatform dat is ontworpen met behulp van GelcoreTM-principes, zodat de overdracht van trillingen wordt geminimaliseerd, wat een zuiverder geluid oplevert. Drie speciaal ontworpen stalen bevestigingsvoetjes vervangen de rubberen voet op de Concept 20 voor een perfecte pasvorm op de standaard.

Grote massa voor stabiliteit
De Concept 20-standaarden hebben circa twee keer zoveel massa als de luidspreker die erop is gemonteerd, wat de standaard buitengewoon stabiel maakt en zorgt voor de veiligheid en geluidsprestaties van uw luidsprekers.

Solide constructie, stilistisch compatibel
De Concept 20-standaard bestaat uit een massief MDF-staander met steunvoeten van gewapend glas voor superstabiliteit op zowel vloerkleden als gladde vloeren met spikes of rubberen spike-afdekkingen. De standaard is verkrijgbaar in twee prachtige, meerlagig gelakte afwerkingen in hoogglans zwart en wit.

Specificaties:

  • Afmetingen h/d/b in mm: 655 x 240 x 386
  • Gewicht: 12 kg
Meer informatie
Fabrikant Q Acoustics
Product Serie Q Acoustics - Concept
Kleur Zwart
Afwerking Glanzend
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan