Q Acoustics 7000LRi Zwart (Set van 2)

Deze bekroonde set stijlvolle luidsprekers, de 7000LRi, is ontworpen vanuit de gedachte om het grootste geluid uit de kleinste, mooiste behuizing te krijgen en is door 'What Hi Fi?' onderscheiden als Product van het jaar 2013.

€ 349,00
4 a 8 weken
SKU
Q Acoustics 7000LRi-Zwart

Voer een upgrade uit naar 7.1 of voeg extra luidsprekers toe
Deze bekroonde set stijlvolle luidsprekers, de 7000LRi, is ontworpen vanuit de gedachte om het grootste geluid uit de kleinste, mooiste behuizing te krijgen en is door 'What Hi Fi?' onderscheiden als Product van het jaar 2013. Voor Q Acoustics ligt de nadruk altijd op het realiseren van de allerbeste geluidskwaliteit, waarna Q Acoustics ervoor zorgt dat de luidsprekers er net zo mooi uitzien als ze klinken. De behuizing van de linker- en rechterluidspreker zijn aantrekkelijk ontworpen D-vormige aluminium gietstukken.

Precisiedrivers
Het driveroppervlak van deze luidsprekers in verhouding tot de omvang van de behuizing, geeft de extra bandbreedte die deze luidsprekers nodig hebben om een groot en zuiver geluid te produceren. In elke luidsprekerkast zijn 2 drivers van 75 mm gemonteerd in een D'Appolito-configuratie rondom een 25-mm HF-ringstraler.

Uitbreidingsluidsprekers
De 7000LRi is ontworpen met voldoende bandbreedte om als zelfstandig paar stereoluidsprekers te gebruiken. Dat komt vooral van pas wanneer u een paar uitbreidingsluidsprekers wilt toevoegen in een kamer naast een luister- of kijkruimte. Veel AV-receivers zijn ingedeeld voor 7 kanalen, wat de mogelijkheid biedt om 7.1 te implementeren met behulp van uitbreidingsluidsprekers, of 5.1 plus een tweede stereozone.

Bevestiging en afwerkingen
Beide luidsprekers worden geleverd met een tafelbevestiging met kogelgewricht waarmee de luidsprekers in diverse richtingen kunnen worden gedraaid. De luidsprekers kunnen met behulp van de sleutelgatvormige schroefkopopeningen in de onderzijde ook aan het plafond worden gehangen. De tafelbevestiging is tevens als wandbeugel te gebruiken door deze 180 graden op het kogelgewricht te draaien en de sleutelgatvormige openingen te gebruiken om de luidspreker aan schroeven in de wand te bevestigen. Op deze manier kan de luidspreker ook in diverse richtingen worden gedraaid. De 7000LRi is leverbaar in een witte en een zwarte afwerking.

Specificaties:

  • Behuizingstype: dichte behuizing, 2-weg
  • Materiaal van behuizing: aluminium
  • LF-units: 2 x 3 long-throw (neodymium)
  • HF-unit: 1 ringstraler (neodymium)
  • Belastbaarheid: 15 - 100 W
  • Gevoeligheid: 85 dB @ 2,83 V (vrije ruimte)
  • Impedantie: 6 ohm
  • Frequentie: 95 Hz - 20 kHz
  • Totale afmetingen (h x b x d): 240 x 100 x 160 mm
  • Gewicht: 1,6 kg
Meer informatie
Fabrikant Q Acoustics
Product Serie Q Acoustics - 7000
Kleur Zwart
Afwerking Mat
Luidsprekeraansluiting Single wiring
Maximale belastbaarheid 50-99 Watt
Ontwerp Gesloten
Principe 2-weg
Rendement laag (84-87 dB)
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan