Q Acoustics 7000Ci Zwart

De 7000Ci-middenluidspreker is identiek aan het linker- en rechtermodel, behalve dat deze horizontaal wordt gemonteerd, wat de luisteraar een absoluut naadloos geluidsbeeld oplevert. Als u de compacte, satellietluidspreker voor het middenkanaal aan uw systeem toevoegt, hoort u alle details die u zou moeten horen, of u nu naar muziek luistert of een film bekijkt.

€ 199,00
4 a 8 weken
SKU
Q Acoustics 7000Ci-Zwart

De luidspreker in het hart van het geluidsbeeld
De 7000Ci-middenluidspreker is identiek aan het linker- en rechtermodel, behalve dat deze horizontaal wordt gemonteerd, wat de luisteraar een absoluut naadloos geluidsbeeld oplevert. Als u de compacte, satellietluidspreker voor het middenkanaal aan uw systeem toevoegt, hoort u alle details die u zou moeten horen, of u nu naar muziek luistert of een film bekijkt. De 7000Ci is een stijlvolle luidspreker Middenkanaal De behuizing van de middenluidspreker is een aantrekkelijk ontworpen D-vormig aluminium gietstuk.

Precisiedrivers
In de middenluidspreker zijn 2 drivers van 75 mm gemonteerd in een D'Appolito-configuratie rondom een 25-mm HF-ringstraler. De driverconfiguratie creëert een virtuele puntbron, wat perfect is voor een samenhangende stemreproductie. De 7000Ci is ook een perfecte match met de andere luidsprekers in de 7000i-reeks. Met uitzondering van de bevestigingsbeugel is de 7000Ci-middenluidspreker akoestisch identiek aan de linker-, rechter- en achterluidsprekers in de 7000i-reeks, wat de luisteraar een volledig stabiel geluidsbeeld oplevert.

Bevestiging en afwerking
De middenluidspreker wordt geleverd met een tafelbevestiging met kogelgewricht waarmee de luidspreker in diverse richtingen kan worden gedraaid. De luidspreker kan ook aan het plafond worden gehangen met behulp van de sleutelgatvormige schroefkopopeningen in de onderzijde. De tafelbevestiging is tevens als wandbeugel te gebruiken door deze 180 graden op het kogelgewricht te draaien en de sleutelgatvormige openingen te gebruiken om de luidspreker aan schroeven in de wand te bevestigen. Op deze manier kan de luidspreker ook in diverse richtingen worden gedraaid. De middenluidspreker is verkrijgbaar in een witte en een zwarte afwerking.

Specificaties:

  • Behuizingstype: dichte behuizing, 2-weg
  • Materiaal van behuizing: aluminium
  • LF-units: 2 x 3 long-throw (neodymium)
  • HF-unit: 1 ringstraler (neodymium)
  • Belastbaarheid: 15 - 100 W
  • Gevoeligheid: 85 dB @ 2,83 V (vrije ruimte)
  • Impedantie: 6 ohm
  • Frequentie: 95 Hz - 20 kHz
  • Totale afmetingen (h x b x d): 115 x 207 x 160 mm
  • Gewicht: 1,6 kg
Meer informatie
Fabrikant Q Acoustics
Product Serie Q Acoustics - 7000
Kleur Zwart
Afwerking Mat
Luidsprekeraansluiting Single wiring
Maximale belastbaarheid 50-99 Watt
Ontwerp Gesloten
Principe 2-weg
Rendement laag (84-87 dB)
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan