Q Acoustics 2070i Hoogglans Zwart

De 2070Si-subwoofer is een volledig DSP (Digital Signal Processing) gestuurd systeem met uiterst efficiënte klasse-D versterking, wat u voor zijn prijsniveau misschien niet zou verwachten.

€ 495,00
4 a 8 weken
SKU
Q Acoustics 2070i-Hoogglans Zwart

De kern van krachtige prestaties
De 2070Si-subwoofer is een volledig DSP (Digital Signal Processing) gestuurd systeem met uiterst efficiënte klasse-D versterking, wat u voor zijn prijsniveau misschien niet zou verwachten. Q Acoustics is er namelijk in geslaagd om een geavanceerd functionaliteitniveau te bereiken en de audioprestaties te optimaliseren door alle filtering en limiteringen volledig in het digitale domein onder te brengen. Een voorbeeld is de functieschakelaar voor het luidsprekertype, waarmee de karakteristieken van de frequentierespons van de subwoofer op het cross-overpunt worden gewijzigd. Hierdoor kan de subwoofer worden geoptimaliseerd voor gebruik met beide 'geporteerde' luidsprekers, net als de rest van de Q Acoustics-reeks of onbeperkte klankbordmodellen.

Twee conussen voor een nog grotere impact

In plaats van een enkele, grote conus maakt de 2070Si-subwoofer gebruik van twee kleinere conussen, waardoor een betere diepte ontstaat en het geluid meer impact en een nauwkeurigere timing heeft. De 2070Si is een geporteerde, krachtige subwoofer met twee 170-mm baseenheden, aangedreven door een 140-watt versterker.

Afwerkingen en installatie
De 2070Si is leverbaar in grafiet, walnoten, glanzend zwart en glanzend wit. De 2070Si wordt geleverd met spikes voor de vloerbedekking zodat ze stevig staan of met rubberen voeten voor een houten vloer of tegelvloer. Deze slimme subwoofer kan gemakkelijk worden geïntegreerd in een nieuw of bestaand hifisysteem. Dit product is tevens uitgerust met vlak gemonteerde drive-units met ronde randen die er fraai uitzien en zorgen voor minder breking van het geluid.

Specificaties:

  • Behuizingstype: met poort
  • Basunit: 2 x 170 mm
  • Versterkt vermogen: 150 W rms
  • Cross-overfrequentie: 50 Hz - 150 Hz (var.)
  • Afmetingen h/d/b in mm: 425 x 560 x 195
  • Gewicht: 14,6 kg
  • Verkoop: per stuk
  • Garantie: 2 jaar
Meer informatie
Fabrikant Q Acoustics
Product Serie Q Acoustics - Concept
Kleur Zwart
Afwerking Glanzend
Vermogen 120-180 Watt
Laagbereik 23-80 Hz (Laag)
Type subwoofer Frontfiring
Woofer 6,5 inch (2x)
Ontwerp Gesloten
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan