Primare PRE35 Prisma Zilver

Primare PRE35 Prisma is gebaseerd op een volledig uitgebalanceerde stereovoorversterker, met dubbele XLR-ingangen en -uitgangen.

€ 3.900,00
2 a 5 werkdagen
SKU
PRE35 Prisma Zilver

Primare PRE35 Prisma is gebaseerd op een volledig uitgebalanceerde stereovoorversterker, met dubbele XLR-ingangen en -uitgangen, met modulaire constructie waardoor geavanceerde DAC- en Prisma-netwerkmodules op elk gewenst moment aan de analoge voorversterker kunnen worden toegevoegd.

Naast volledig uitgebalanceerde circuits, met dubbele XLR-ingangen en -uitgangen, bevat PRE35 Prisma een DM35 met volledige functionaliteit DAC die tot PCM 768kHz / 32bit en DSD 256-conversie mogelijk maakt, evenals Prisma-connectiviteit en bediening, en WiSA draadloze luidspreker met hoge resolutie verbindingstechnologie (beschikbaar in toekomstige update).

Prisma biedt connectiviteit en bediening in meerdere kamers / meerdere zones voor het afspelen van opgeslagen en gestreamde media, bedraad of draadloos, allemaal beheerd vanaf elk mobiel apparaat via een speciale app voor systeemcontrole. Naast Bluetooth, AirPlay en Spotify Connect, heeft Prisma ingebouwde Chromecast, een uniek streaming-portaal dat een moeiteloze directe verbinding mogelijk maakt met honderden streaming-applicaties, waaronder Roon, TIDAL HiFi, Qobuz, Deezer, TuneIn Radio en vele anderen, voor de best mogelijke prestaties en gebruikerservaring.

Meer informatie
Fabrikant Primare
Product Serie Primare - 35 series
Kleur Zilver
Afwerking Mat
Aansluitingen Coaxiaal in, Coaxiaal uit, Netwerk, Optisch in, RCA in, RCA uit, RS232, USB B in, XLR in, XLR uit
Vermogen NVT
Soort versterker Voorversterker
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan