Primare I15 Prisma Zilver

I15 Prisma zet een Primare-traditie voort van het leveren van verbluffende prestaties van compacte en elegante apparaten voor eenvoudige installatie in vrijwel elke woonomgeving.

€ 1.750,00
2 a 5 werkdagen
SKU
I15 Prisma Zilver

I15 Prisma
I15 Prisma zet een Primare-traditie voort van het leveren van verbluffende prestaties van compacte en elegante apparaten voor eenvoudige installatie in vrijwel elke woonomgeving. Met het driekwartformaat kabinet van I15 Prisma gaan er nog meer mogelijkheden open voor het leveren van muziekprestaties van de hoogste kwaliteit en toegang tot elke kamer in huis.

Technologie
I15 Prisma geïntegreerde versterker is een compacte, volledig uitgeruste systeemregeling en power center, die 60 watt vermogen per kanaal levert, digitaal naar analoog conversie met maximaal PCM 384kHz en DSD 128-mogelijkheden, evenals volledige toegang tot digitale media en systeembeheer door manier van de Prisma connectiviteits- en besturingstechnologie.

Prisma
I15 Prisma bevat Prisma, de nieuwe oplossing voor controle en connectiviteit van Primare voor het hele huis. Prisma biedt multi-room / multi-zone connectiviteit en bediening voor het afspelen van opgeslagen en gestreamde media, bedraad of draadloos, allemaal beheerd vanaf elk mobiel apparaat via een speciale app voor systeemcontrole. Naast Bluetooth, AirPlay en Spotify Connect beschikt Prisma over ingebouwde Chromecast, een unieke streaming-portal die moeiteloze directe verbinding mogelijk maakt met honderden streaming-applicaties voor de best mogelijke prestaties en gebruikerservaring.

Meer informatie
Fabrikant Primare
Product Serie Primare - 15 series
Kleur Zilver
Afwerking Mat
Aansluitingen Coaxiaal in, Coaxiaal uit, Netwerk, Optisch in, RCA in, RCA uit, RS232, USB A in, USB B in
Vermogen 50-90 Watt
Soort versterker Geintegreerde versterker
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Upsell Products