Primare CD35 Prisma Zilver

Primare CD35 Prisma is een complete digitale muziekmediabron, die CD-schijven, opgeslagen en gestreamde muziekbestanden weergeeft, samen met bekabelde en draadloze connectiviteit en besturingsmogelijkheden.

€ 3.200,00
2 a 5 werkdagen
SKU
CD35 Prisma Zilver

Primare CD35 Prisma
CD35 Prisma is een complete digitale muziekmediabron, die CD-schijven, opgeslagen en gestreamde muziekbestanden weergeeft, samen met bekabelde en draadloze connectiviteit en besturingsmogelijkheden.

Technologie
Een ultramoderne speciale CD-drive levert een jittervrij digitaal signaal aan een geheel nieuw DAC-podium met behulp van een uitstekend klinkende acht-kanaals ESS Sabre-chipset om dat signaal naar analoog te converteren voor levering naar een fijn afgestelde uitgangstrap.

Elk componentonderdeel van CD35 Prisma - de drive, de DAC en de outputfase - werken in balans en harmonie samen en dragen bij aan wat de beste CD-speler is die Primare ooit heeft aangeboden.

Prisma
CD35 Prisma bevat Prisma, de nieuwe oplossing voor controle en connectiviteit van Primare voor het hele huis. Prisma biedt multi-room / multi-zone connectiviteit en bediening voor het afspelen van opgeslagen en gestreamde media, bedraad of draadloos, allemaal beheerd vanaf elk mobiel apparaat via een speciale app voor systeemcontrole. Naast Bluetooth®, AirPlay en Spotify Connect beschikt Prisma over ingebouwde Chromecast, een uniek streaming-portaal voor een moeiteloze directe verbinding met honderden streaming-applicaties.

Meer informatie
Fabrikant Primare
Product Serie Primare - 35 series
Afspeelformaten n.v.t.
Afspeelmogelijkheden CD, DSD, Internet Radio, MP3, Qobuz, Spotify, Tidal
Aansluitingen Coaxiaal uit, Netwerk, Optisch uit, RCA uit, RS232, XLR uit
Functies Airplay, App bediening, Bluetooth, DAC, DLNA, DSD, Netwerk Streaming, WiFi
Kleur Zilver
Afwerking Mat
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan