Primare CD15 Prisma Zwart

CD15 Prisma zet een Primare traditie van het leveren verbazingwekkende prestaties van de compacte en elegante apparaten voor eenvoudige installatie in vrijwel elke woonomgeving.

€ 1.750,00
2 a 5 werkdagen
SKU
CD15 Prisma Zwart

CD15 Prisma
CD15 Prisma zet een Primare traditie van het leveren verbazingwekkende prestaties van de compacte en elegante apparaten voor eenvoudige installatie in vrijwel elke woonomgeving. Met de drie-kwart-formaat kabinet van CD15 Prisma, nog meer mogelijkheden open te stellen voor het verstrekken van de hoogste kwaliteit muziek prestaties en toegang tot en elke kamer in het huis.

Technologie
Binnen zijn compacte chassis, CD15 Prisma is voorzien van een slot load gewijd cd-station met Prisma controle en connectiviteit technologie voeden van een zorgvuldig opgebouwde DAC podium en fijn afgestemde analoge uitgangstrap, waardoor complete digitale muziek afspelen vanaf ofwel opgeslagen of gestreamd media, alsook multi-room multi-zone mogelijkheden. Sluit een paar actieve luidsprekers en de variabele productie en CD15 Prisma vormt het hart van een compleet compact digital music system.

Prisma
CD15 Prisma is voorzien van Prisma , Primare's nieuwe hele huis, high-fidelity controle en connectiviteit oplossing. Prisma biedt multi-room / multi-zone connectiviteit en controle voor het afspelen van opgeslagen en gestreamde media, bedraad of draadloos, allemaal beheerd vanaf elk mobiel apparaat via een speciale systeem controle app. Naast de Bluetooth, AirPlay en Spotify Connect, Prisma beschikt over Chromecast ingebouwd, een uniek streaming portal maakt moeiteloos directe verbinding met honderden streaming toepassingen.

Meer informatie
Fabrikant Primare
Product Serie Primare - 15 series
Afspeelformaten n.v.t.
Afspeelmogelijkheden CD, Internet Radio, Spotify, Tidal
Aansluitingen Coaxiaal uit, Netwerk, Optisch uit, RCA uit, RS232, USB A in
Functies Airplay, App bediening, Bluetooth, DAC, Netwerk Streaming, WiFi
Kleur Zwart
Afwerking Mat
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Upsell Products