Wie zijn wij

Als u de naam ’s-Hertogenbosch hoort denkt u waarschijnlijk gelijk aan Bossche bollen en de fraaie Sint-Jan. Maar wist u ook dat er onder de rook van de kathedraal de beste audio-video zaak van Nederland te vinden is?

Bent u op zoek naar een complete thuisbioscoop? een stereoinstallatie? een totaaloplossing voor beiden. Of zoekt u een goede hoofdtelefoon voor onderweg? Een nieuwe Smart-televisie misschien? Bij ons bent u aan het juiste adres!

Onze ruime winkel heeft meerdere luisterruimtes waarin u op uw gemak luidsprekers en apparatuur kunt vergelijken. Uiteraard staat ons deskundige team voor u klaar om u te begeleiden naar de juiste keus.Ons assortiment bestaat louter uit mooie merken: van betaalbaar tot exclusief. Wij zorgen er voor dat u, ongeacht uw budget, naar muziek kunt luisteren en kunt genieten van uw favoriete film of concert. Heeft u twee linkerhanden? Wij komen graag uw aangeschafte apparatuur thuis bezorgen en aansluiten. Desgewenst geven we uitgebreide uitleg over de werking.

Parkeren kan voor de deur of in de Sint Joseph garage.

Onze missie

Wat kunt u van ons verwachten?

100% Klanttevredenheid

Wij werken alleen met de beste merken en mooiste producten. Onze specialisten hebben jarenlange audioervaring. Met de grootste zorg kunnen wij u begeleiden bij uw aankoop. Ook na aankoop is deze altijd aan te passen.

Echte winkel

Audioexpert is niet zomaar een internetwinkel, maar ook een echte winkel met verschillende luisterruimtes en demonstratieopstellingen, zodat u zich ervan kunt verzekeren een juiste keus te maken.

Vakkundige installatie

Uw aankoop kunnen wij vakkundig bij u thuis installeren of deze nu bij ons gekocht is of niet. Vraag naar de mogelijkheden.

Levenslange product support

Als u bij ons een nieuw product koopt en u heeft vragen over de installatie – geen probleem ! Ons hoog opgeleid support team zal u helpen alles perfect werkend te krijgen . Neem contact op met ons via telefoon of e-mail of kom langs in onze winkel. Zolang u eigenaar bent van uw product zullen wij u daarin ondersteunen.

Gratis bezorging

Uw aankoop boven de 50 euro bezorgen wij gratis bij u aan huis. Deze gratis bezorging geldt voor Nederland en België. Voor overige landen is er een toeslag.

Trots op onze reviews

Uiteraard zijn wij trots of de vele positieve reviews die wij ontvangen.

Jouw adviseurs

Historie van de winkel

Audioexpert heeft zijn oorsprong gevonden in een van de toonaangevende internetwinkels uit de beginjaren 2000. Sinds 2015 staat Audioexpert op haar eigen benen en heeft zich in no-time opgewerkt tot een van de toonaangevende HiFi winkels in de branche. Met een uitgebreid merkenpakket van Accuphase, Luxman, en McIntosh tot Marantz, Denon, en Yamaha kunnen wij elke wens van u invullen.

Luisterruimtes

U weet nog niet wat u wilt? Of u twijfelt tussen bepaalde luidsprekers en of apparaten? U wilt het een en ander in een live opstelling horen?
Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Speciaal voor u hebben we 2 ruimtes ingericht. Waarbij de ene ruimte specifiek is ingericht voor Home cinema, Atmos en Domotica, is de andere ruimte ingericht als Stereo ruimte.

U kunt altijd vrijblijvend bij ons binnenlopen of ons natuurlijk van te voren laten weten dat u komt , zodat wij alvast de juiste producten voor u klaar kunnen zetten. Dit kan telefonisch via 073-6897729 of via de mail info@audioexpert.nl. U hoeft nu dan nog maar 1 ding te doen: Lekker genieten van de muziek onder het genot van een lekkere kop koffie of thee.

De Hifi Winkel van het Jaar

In 2016 zijn wij door een onafhankelijke jury en onze klanten verkozen tot Beste Audio-Video Zaak van Nederland. Daarmee zijn wij tot op heden de laatste winnaar volgens deze opzet van de verkiezing. (De huidige verkiezingen hebben geen vakjury meer, maar zijn dus enkel nog populariteitsverkiezingen. Om die reden hebben wij besloten niet meer aan de verkiezing in zijn huidige vorm mee te doen.)

Domotica

U wilt thuis met één druk, de lichten dimmen, muziek afspelen, het vuur hoger zetten, de deuren sluiten en het beveiligingssysteem aanzetten? Thuis of waar u ook bent inchecken vanaf uw smartphone? Met een druk op een knop ‘Goodnight’ uw huis in de slaapstand zetten, alle lichten uitdoen en alle deuren vergrendelen. Met Control4 zijn uw opties vrijwel onbeperkt. Samen met onze specialisten kunt u in onze winkel of op locatie het juiste plan maken aan de hand van uw specifieke wensen en situatie. Van electronisch bedienbare systemen als verlichting, alarm, audio en video, klimaatbeheersing, verduistering, intercom tot aan camera’s kan worden beslist of ze opgenomen moeten worden in het domoticasysteem.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak. Dit kan telefonisch via 073-6897729 of via de mail info@audioexpert.nl.

Menu