IsoAcoustics Gaia III (Set van 4) - webshop retourproduct

De GAIA III is ontworpen met het oog op buitengewone akoestische prestaties en is de combinatie van esthetisch visueel ontwerp en akostische engineering.

Special Price € 199,00 Regular Price € 239,00
Niet meer leverbaar
SKU
OUTLET - Gaia III

De GAIA III is ontworpen met het oog op buitengewone akoestische prestaties en is de combinatie van esthetisch visueel ontwerp en akostische engineering. Compatibel met vloerstaande luidsprekers die tot 32 Kg wegen, dit kleine compacte ontwerp levert ongeloofelijke akoestische isolatie die de zuiverheid en openheid van je luidspreker naar buiten zullen brengen en geluid levert die je nog nooit heb gehoord. De GAIA III word geleverd met 3 verschillende draadgroottes: M8, M6 en ¼-20.

Optimale resultaten worden bereikt door het installeren van de GAIA isolatoren met hun logo gericht naar de luisterpositieie, of 180 gedraaid, om de isolaatoren uit te lijnen met de aandrijfkrachten van de luidsprekers. Til de luidsprekers op en plaats ze op hun plek, aangezien de GAIA isolatoren aan het steunoppervlak hechten.

Ontworpen voor een verschillende vloerstaande luidsprekers met een maximaal gewicht van 32 Kg. alternatieve draadbouten voorzien in M8, M6 en ¼-20.

Meer informatie
Fabrikant IsoAcoustics
Product Serie n.v.t.
Kleur Zilver
Afwerking Glanzend
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan