Onze winkel

Onze luister ruimtes

Wij hebben meerdere luister ruimtes voor u beschikbaar, u kunt hier alles ervaren wat wij in de winkel hebben staan. Als u wenst te komen luisteren, vragen wij u om eerst een afspraak te maken. U kunt daarvoor gebruik maken van het formulier op deze pagina, of door te bellen naar 073-6897729.

Luister ruimtes

In onze stereo ruimte kunt u uitgebreid luisteren naar een groot assortiment aan luidsprekers en versterkers. Dit uiteraard met verschillende bronnen zoals platenspelers, CD spelers, en natuurlijk streaming.

De luister ruimte voor Surround kunt u Dolby Atmos ervaren, even als high-end soundbars zoals de Sennheiser Ambeo.

Overige luister opstellingen

Platenspelers
Verschillende platenspelers zijn in onze winkel beschikbaar voor demonstraties. Van instap modellen tot high-end.
Wij kunnen u informeren over de verschillen en welke platenspeler het beste bij uw huidige set past.

 

Bluesound
Het merk Bluesound is bij ons te beluisteren in de winkel, u kunt uitleg krijgen over de werking er van, even als de werking van de BluOS app. U kunt bijvoorbeeld luisteren naar de kleine portable Pulse Flex 2i of het grote broertje de Pulse 2i.

Sonos
Het gehele pakket van Sonos is te beluisteren in onze winkel. Van de kleine Sonos One SL tot de Sonos Arc soundbar.

Wisa met Primare & System Audio
Primare heeft als een van de eerste fabrikanten een Wisa voorversterker op de markt gebracht, deze kan geweldig samen met de Wisa luidsprekers van System Audio. Benieuwd naar deze combinatie? U kunt Wisa bij ons in de winkel ervaren.

Benieuwd naar de overige luister mogelijkheden?
Heeft u interesse om iets anders te beluisteren? Neem gerust contact met ons over de mogelijkheden voor het luisteren naar de gewenste versterkers, receivers en/of luidsprekers.

Ons adres & Contact gegevens

Hinthamerstraat 111-113, 5211MH, Den Bosch
073-6897729

Bereikbaarheid
Eenvoudig bereikbaar vanaf de snelweg, en parkeren voor de deur.

Luisterafspraak inplannen?

Heeft u interesse om te komen luisteren naar een nieuwe versterker of andere luidsprekers? Via het onderstaand formulier kunt u een afspraak verzoek indien. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de afspraak te bevestigen.
    Menu