NAD PP4

Met de toevoeging van de PP 4 aan uw thuis systeem, komen de LP's die u het meest bij leven in de vorm van een uitgebreid en rijk geluid. Met superieure en gemeten sonische prestaties combineert NAD twee eenvoudige oplossingen - de PP 4 Digital Phono en de USB-voorversterker - in een klein apparaat, waardoor het makkelijk is om phono aan stereo-versterkers en AV-ontvangers te toevoegen zonder een phono-ingang.

€ 169,00
2 a 5 werkdagen
SKU
NAD PP4

Met de toevoeging van de PP 4 aan uw thuis systeem, komen de LP's die u het meest bij leven in de vorm van een uitgebreid en rijk geluid. Met superieure en gemeten sonische prestaties combineert NAD twee eenvoudige oplossingen - de PP 4 Digital Phono en de USB-voorversterker - in een klein apparaat, waardoor het makkelijk is om phono aan stereo-versterkers en AV-ontvangers te toevoegen zonder een phono-ingang. De PP 4 maakt gebruik van een afgeschermde USB-kabel en de registratie niveau controle, waardoor geluid wordt verminderd en het analoge-naar-digitaal conversieproces verbetert. Als onderdeel van NAD's inzet voor het milieu beschikt de PP 4 over een efficiëntere 'groene' voeding die het energieverbruik vermindert. Het heeft ook een Auto Power Down-functie die energie bespaart door uit te sluiten wanneer het niet in gebruik is.

DIGITISEER UW VINYL COLLECTIE
Met de twee eenvoudige oplossingen van NAD biedt de PP 4 Digital Phono / USB voorversterker de mogelijkheid om phono aan veel van de huidige stereo versterkers en AV-ontvangers toe te voegen, die de phono-ingang hebben uitgeschakeld of een laagwaardig circuit bevatten voor het bevestigen uw draaitafel. Als onderdeel van NAD's inzet voor het milieu beschikt de PP 4 over een efficiëntere 'groene' voeding die het energieverbruik vermindert. De PP 4 gaat nog een stap verder met een USB-interface, afgeschermde USB-kabel en registratie-niveaucontrole, die geluid verlaagt en het analoge-naar-digitale conversieproces verbetert. De functie Auto Power Down PP 4 bespaart energie door automatisch de PP 4 naar OFF uit te schakelen wanneer deze niet in gebruik is.

Onze PP 4 Digital Phono / USB voorversterker maakt het mogelijk om uw schattige vinylcollecties te digitaliseren naar een pc of Mac. Het beschikt over ingangen voor zowel MM (bewegende magneet) als MC (bewegende spoel) typen voor een grote verscheidenheid aan phono cartridges, en er is een lijningang om de overdracht van cassette tapes mogelijk te maken. De PP 4 bevat ook VinylStudio Lite Software voor het rippen van LP's en het branden van audio-cd's. De PP 4 Phono- to-USB Preamp biedt een complete hardware- en softwareoplossing met uitzonderlijke flexibiliteit om op te nemen van LP of tape.

PP 4 VinylStudio Lite
De PP 4 (of de oudere PP 3) wordt geleverd met een Mac en PC-compatibele versie van AlpineSoft's VinylStudio Lite-rippersoftware is bij uw nieuwe PP- 4. Met VinylStudio Lite kunt u:

  • Rip lp's naar wav
  • Split Tracks
  • Brand cd's
  • Record Disks
  • Zoek de liedtitels op
  • Beheer bestandsmanagement
Meer informatie
Fabrikant NAD
Product Serie n.v.t.
Kleur Zwart
Afwerking Mat
Aansluitingen Phono MC, Phono MM, RCA uit, USB B in
Type Element MM + MC support
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan