NAD PP 2E

De PP 2e Phono Preamplifier biedt uitstekende prestaties in een schoon en eenvoudig pakket. Perfect voor de budgetbewuste audiophile, biedt de PP 2e's bewegende spoel / bewegende magneet ingangsselectie verschillende opties voor phono cartridge.

€ 119,00
4 a 8 weken
SKU
NAD PP 2E

De PP 2e Phono Preamplifier biedt uitstekende prestaties in een schoon en eenvoudig pakket. Perfect voor de budgetbewuste audiophile, biedt de PP 2e's bewegende spoel / bewegende magneet ingangsselectie verschillende opties voor phono cartridge. Hiermee kan de PP 2e worden gekoppeld aan elke draaitafel, waardoor de consument onbeperkte keuze heeft bij het bouwen van hun systeem. De PP 2e's Auto Power Down-functie bespaart energie door de PP 2e automatisch uit te schakelen wanneer het niet in gebruik is. De PP 2e is gebouwd om de beste companion te zijn voor de opbouw van de draaitafel, waardoor het leven weer in het vinyl komt waar je van houdt.

VERBETERDE ENERGIEBESPARING PHONO PREAMP
De PP 2e Phono Preamplifier biedt uitstekende prestaties in een schoon en eenvoudig pakket tegen een zeer redelijke prijs. Perfect voor de budgetbewuste audiophile, biedt de PP 2e's bewegende spoel / bewegende magneet ingangsselectie verschillende opties voor phono cartridge. De PP 2e's Auto Power Down-functie bespaart energie door de PP 2e automatisch uit te schakelen wanneer het niet in gebruik is.

  • Lage ruis, breedband MM & MC phonostadium
  • Sluit uw draaitafel aan op bijna alle versterkers en ontvangers
  • Externe 24 volt voeding
  • Vergulde invoersockets
  • Componenten van hoge kwaliteit
  • LED-energieindicator
Meer informatie
Fabrikant NAD
Product Serie n.v.t.
Kleur Zwart
Afwerking Mat
Aansluitingen Phono MC, Phono MM, RCA uit
Type Element MM + MC support
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan