NAD MDC VM130

VM 130
4K-video voor T 758, T 757, T 757 v2

Voor de duur van onze 45 jaar geschiedenis hebben we hier bij NAD altijd de toekomst geprioritreerd. In 2006 werd onze erkenning van toekomstige functies en upgrades helder toen we onze MDC-technologie introduceerden.

€ 549,00
2 a 5 werkdagen
SKU
NAD MDC VM130

VM 130
4K-video voor T 758, T 757, T 757 v2

Voor de duur van onze 45 jaar geschiedenis hebben we hier bij NAD altijd de toekomst geprioritreerd. In 2006 werd onze erkenning van toekomstige functies en upgrades helder toen we onze MDC-technologie introduceerden. MDC garandeert dat uw thuissysteem meer dan geschikt is voor het omarmen van de nieuwste en meest geavanceerde technologieën. Met de VM 130 krijgt u 4K (UHD) videoprestatie bij 60 beelden per seconde met 4: 4: 4 kleuren, evenals de optie om de kracht van BluOS te gebruiken ® , een muziekmanagementsysteem dat uw muziekbibliotheek vrij stelt. De VM 130 bevat ook de nieuwste generatie HDMI-chip, en ondersteunt HDCP 2.2, dat is de kopieercodering die wordt gebruikt voor UHD-video en is vereist om 4K inhoud te bekijken. Een geweldige metgezel voor elk systeem brengt de VM 130 een nieuw niveau van verfijning aan uw favoriete muziek en films.

NAD CLASSIC AV MDC UPGRADES:
T 758, T 757, T 757 V2
Modular Design Construction (MDC)
NAD's innovatieve MDC architectuur is een zeer geavanceerd concept waardoor klanten hun NAD AV Receiver of Processor met nieuwe technologie en extra functies in de toekomst kunnen upgraden. NAD introduceerde in 2006 MDC met de toen geavanceerde HDMI 1.2. digitale overdracht technologie. Opeenvolgende upgrades naar HDMI 1.3, HDMI 1.4 en nu HDMI 2.0 hebben NAD-klanten aan de voorfront van technologie gehouden terwijl zij hun originele investering beschermden.

VM 130 UHD (4K) videomoduul voor T 758, T 757, T 757 v2
Deze upgrade bevat twee van de heetste en meest gewenste nieuwe technologieën in een enkele module die in alle NAD MDC AV-producten werkt. Het biedt niet alleen Ultra High Definition (UHD) videoprestaties, maar biedt ook de mogelijkheid om streaming van netwerkmuziek, Wi-Fi en Bluetooth, zodat maximaal 64 zones van BluOS ® compatibele High Res Audio-muziekspelers die worden toegevoegd om het meest geavanceerde multisysteem op de planeet te maken.

Met behulp van de nieuwste 4K videochipsets ondersteunt de VM 130 60 frames per seconde (4K/60 @ 4/4/4) om alle huidige en toekomstige UHD-formaten volledig te ondersteunen. Veel UHD AVR's gebruiken nog steeds veel langzamere video verweringen die de prestaties beperken tot 4K/60 @ 4/2/0. De VM 130 bevat ook de laatste HDCP 2.2 kopieerbeveiliging die nodig is om toegang te krijgen tot alle commerciële UHD-video releases. NAD heeft net als in vorige MDC videomodules gekozen om een 'do not harm' benadering te gebruiken voor het videosignaal door waardevolle informatie niet toe te voegen of af te trekken, waardoor de beeldsnelheid en kleurruimte ongewijzigd blijven tussen input en output. Alleen het audiosignaal wordt geëxtraheerd voor verwerking en versterking volgens de nieuwste state-of-the-art High Resolution Audio schakelingen.

Introductie BluOS voor NAD
Ontmoet de BluOS upgradekit een klein apparaat dat eenvoudig op de USB-ingang van uw BluOS geschikte NAD versterker of ontvanger aan te sluiten is en u al uw muziek met één druk gemakkelijk laat streamen dankzij de eenvoudig te gebruiken app. Eenmaal ingesteld en verbonden met uw Wi-Fi-netwerk, kunt u eenvoudig de BluOS besturingsapp voor smartphone, tablet en streaming gebruiken of groeperen met andere BluOS-apparaten, zoals draadloze luidsprekers, en hoge kwaliteit geluid toe te voegen aan elke kamer in uw huis.

BluOS eigenschappen

  • Eenvoudig setup: steek het in de USB-ingang op uw MDC-uitgeruste NAD ontvanger of versterker, sluit het aan op uw netwerk en start met streaming
  • Stream lossless muziek, tot 24-bit/192kHz, in bit-perfecte kwaliteit
  • Draadloos naar een stereo of home theater systeem
  • Gebruik je smartphone, tablet of laptop als afstandbediening - open eenvoudig de BluOS app en u heeft de hele muziek ervaring binnen handbereik.
  • Synchroniseer grote hi-res muziek-collecties voor streaming streaming of voeg je favoriete muziek-service toe voor toegang tot miljoenen nummers.
  • Naadloze compatibiliteit met populaire thuisintegratiesystemen, waaronder Crestron, Control4, URC, RTI en Push. (Elan komt binnenkort)
Meer informatie
Fabrikant NAD
Product Serie n.v.t.
Kleur Zwart
Afwerking Mat
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan