NAD MDC AM17

Modulaire ontwerp constructie, eerst geïntroduceerd door NAD in 2006, houdt uw thuis audiosysteem up-to-date door kosteneffectieve hardware verbeteringen toe te passen als nieuwe digitale technologieën worden geïntroduceerd. 

€ 769,00
2 a 5 werkdagen
SKU
NAD MDC AM17

AM 17
Audio MDC Module

Werkt met: M15HD en M17

Modulaire ontwerp constructie, eerst geïntroduceerd door NAD in 2006, houdt uw thuis audiosysteem up-to-date door kosteneffectieve hardware verbeteringen toe te passen als nieuwe digitale technologieën worden geïntroduceerd. NAD innovatieve MDC technologie heeft de manier waarop audiosystemen zijn ontworpen, geavanceerd, waardoor vroege veroudering wegens onvoorziene technologische vooruitgang wordt voorkomen. Gebouwd voor onze Masters Series M17 AV Processor , de AM 17 beschikt over Dolby Atmos ® , een technologie die een soundstage produceert die zowel omhullende als expansieve is. Dit wordt bereikt door een derde dimensie van hoogte tot surround geluid toe te voegen en de 7.1-kanaals M17 te ontwikkelen in een elf-kanaal surround processor die het Dolby Atmos 7.1.4 geluidsveld ondersteunt. Met behulp van Dirac Live ™, de meest geavanceerde kamercorrectietechnologie, is de AM 17 het perfecte onderdeel voor uw audiosysteem.

NAD KLASSIEKE AV MDC UPGRADES
Modular Design Construction (MDC)
NAD's innovatieve MDC architectuur is een zeer geavanceerd concept waardoor klanten hun NAD M17-processor met nieuwe technologie en extra functies goed in de toekomst kunnen toepassen. NAD introduceerde in 2006 MDC met de toen geavanceerde HDMI 1.2. digitale overdracht technologie. Opeenvolgende upgrades naar HDMI 1.3, HDMI 1.4 en nu HDMI 2.0 hebben NAD-klanten aan de voorfront van technologie gehouden terwijl zij hun originele investering beschermden.

AM 17 Audio Module met Dolby Atmos ®
Dolby Atmos biedt de grootste stap voorwaarts in surround geluid sinds Dolby Digital ® debuteerde in de jaren negentig. Met behulp van objectgebaseerde decodering en extra hoofdluidsprekers, kan de filmregisseur stevig en geloofwaardig in driedimensionale ruimten plaatsen, waardoor de meest realistische en immersieve geluidservaring die ooit voor het huis is ontwikkeld, is ontstaan. Natuurlijk worden DTS TrueHD, HD en Neo: 6 ook volledig ondersteund terwijl ondersteuning voor DTS® X wordt toegevoegd door een toekomstige software update. Hoewel de AM 17 in het M17-chassis van de NAD kan sloten, kan het ondersteunen tot een 7.1.4 Atmos speaker configuratie. Dit wordt bereikt met vier kanalen van uitgangsniveaus die gebruikt worden om te verbinden met extra externe versterking, zoals NAD's CI 940 versterker. De AM 17 kan ook worden geconfigureerd om de interne versterking te gebruiken om een 5.1.2 setup te maken.

Dirac Live ™ Support
De AM 17 maakt gebruik van Dirac Live™ , de meest geavanceerde kamercorrectietechnologie beschikbaar. Dirac Live is anders dan traditionele minimumfase-kamercorrectiesystemen, omdat het frequentie- en impulsrespons correcteert, waardoor verbeteringen in de kamerakoustiek, het stereobeeld, de duidelijkheid en de transiente weergave van de muziek worden verbeterd.

Met betrekking tot de audiokwaliteit NAD's reputatie voor state-of-the-art digitale ingenieurswese staat volledig op met 24/192 DAC's van audiophile kwaliteit, waardoor bijna geluidloos en vervormd wordt met een extreem breed dynamisch bereik dat de meest geavanceerde oplossing volledig kan oplossen cinematische soundtracks en Hi- Res Audio

Meer informatie
Fabrikant NAD
Product Serie n.v.t.
Kleur Zwart
Afwerking Mat
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan