NAD M50.2

Een hybride van de beroemde M50 en M52 van NAD, de M50.2 Digital Music Player, biedt alles wat je nodig hebt om de muziek die je van houdt, te horen in de beste kwaliteit. Gebruik de kracht van BluOS ® , de M50.2 stelt u in staat uw muziekbibliotheek te organiseren en op te slaan, terwijl u deze gemakkelijk toegankelijk maakt via de BluOS-app.

€ 4.750,00
2 a 5 werkdagen
SKU
NAD M50.2

Een hybride van de beroemde M50 en M52 van NAD, de M50.2 Digital Music Player, biedt alles wat je nodig hebt om de muziek die je van houdt, te horen in de beste kwaliteit. Gebruik de kracht van BluOS ® , de M50.2 stelt u in staat uw muziekbibliotheek te organiseren en op te slaan, terwijl u deze gemakkelijk toegankelijk maakt via de BluOS-app. Een M50.2-speler met hoge resolutie, de M50.2 is ontworpen om 24/192 bestanden te huisvesten, ongeacht of het van een cd- of muziek-downloadsite is. Het M50.2-cd-transport kan afspelen of rippen naar interne opslag, en het rippen is volledig automatisch. U kunt ook verbinding maken met de M50.2 via Bluetooth ® , de deuren openen voor vrijwel elke muziek streaming service. De M50.2 brengt u dichter bij uw favoriete muziek en maakt het opvallend eenvoudig om toegang te krijgen tot deze. Een wonderlijke integratie van hardware en software, de M50.2 heeft 2TB opslag en een gespiegelde back-up, zodat u nooit muziek hoeft te maken of zich zorgen maakt over het verliezen van het.

Take Two
Toen we de M50 / M51 / M52 Digital Music Suite in 2012 (ter ere van onze 40ste verjaardag) introduceerden, spraken we dat audiophiles over de hele wereld het nieuwe digitale formaat van High Resolution Audio zouden omarmen. Deze 'hoogste kwaliteit' opnames zijn net beschikbaar voor consumenten. Voor muziekliefhebbers was het een droom die uitkomt. Exacte exemplaren van de Studio Master kunnen nu op elk gewenst moment in het huis gemakkelijk worden gedownload, opgeslagen en afgespeeld. Muziekliefhebbers kunnen eindelijk al de muziek krijgen die de artiest heeft gemaakt. De Masters Suite maakt het gemakkelijk om deze hoge muziekbestanden te downloaden en veilig op te slaan, zonder dat u een computer voor deze taak opnieuw gebruikt.

Er is veel veranderd sinds we de originele Masters Digital Music Suite hebben geïntroduceerd, maar de M50 heeft deze veranderingen op de hoogte gehouden vanwege de geweldige kracht van BluOS. Dit eigen muziek-alleen besturingssysteem kan op afstand worden bijgewerkt om nieuwe functies en toegang tot nieuwe muziekbronnen op te nemen. BluOS brengt al je muziek samen, van tijdloze cd's tot cutting edge 24/192 downloads; Alle zijn georganiseerd en gemakkelijk bereikbaar via de BluOS app.

Nu kan het luisteren naar muziek luisteren, draadloze multimediastreaming, 24/192 opslag en cd-ripping allemaal in één mooi onderdeel zijn: de M50.2. Met 4TB interne redundante opslag met programmeerbare RAID-back-up is dit een complete muziekoplossing die geen computer nodig heeft en is niet vatbaar voor de virussen en programma conflicten die worden aangetroffen bij het gebruik van een multifunctionele computer voor muziekopslag en afspelen. De M50.2 is een geluidsvrije component die de ultramoderne digitale prestaties biedt en geen extra programma's nodig heeft om te kopen. Voeg gewoon de DAC van uw keuze toe en geniet ervan.

Hello Digitale Muziekspeler
De M50.2 is een "software gedefinieerd" product, wat betekent dat veel van de functionaliteit van het systeem wordt gedefinieerd door software niet hardware. Dit betekent dat nieuwe cloud services of audio codecs op een toekomstige datum geïntegreerd kunnen worden door gewoon de software van de M50.2 bij te werken. Dit software-upgradepotentieel houdt in dat er een software 'routekaart' is waarmee de M50.2 kan leven en de cutting edge-functionaliteit behouden.

Sinds de introductie heeft de originele M50 TuneIn internet radio tuner, Spotify, Tijds, Qobuz, Deezer, iHeart Radio, Murfie, en nog veel meer toegevoegd. We bevatten ook 'directe download' van High Res Audio van HDtracks.com en HighResAudio.com, waarmee u nieuwe muziek kunt kopen en downloaden vanaf de BluOS-app. De nieuwe M50.2 maakt gebruik van dezelfde BluOS-software, maar heeft nog enkele hardwarefuncties toegevoegd, zoals een nieuwe, krachtiger processor en Bluetooth 4.0 met aptX voor directe audio streaming van een breed scala aan populaire apparaten.

Opmerkelijke prestaties
De hardware van de M50.2 bevat de nieuwste generatie ARM-processors met lage kracht, super hoge prestaties die men kan vinden. Deze hebben meer rekenkracht dan een pc, maar lopen cool en hebben geen luidruchtige fans nodig. Veel verschillende digitale uitgangen worden ondersteund in de hardware, waaronder SPDIF, USB en HDMI. We hebben HDMI inbegrepen omdat het een beveiligd versleuteld formaat is dat meerdere kanalen van 24/192 High Res Audio ondersteunt in het native I2S-formaat van PCM.

De keuze is aan U
Er is keuze uit een bedrade of draadloze netwerkverbinding met behulp van standaard Wi Fi protocol IEEE 802.11 b / g / n. Hoewel het mogelijk is om 24/96 muziek draadloos te streamen, adviseren we een bedrade verbinding of lokale opslag voor HD-muziek om eventuele uitval te vermijden. De Wi- Fi-mogelijkheid biedt de mogelijkheid om te controleren van een smartphone of tablet met WiFi, wat een fantastische manier is om uw muziekcollectie te genieten. Het M50.2-cd-transport kan afspelen of rippen naar interne opslag, en het rippen is volledig automatisch. De BluOS-app met een netwerkverbinding met internet maakt het mogelijk om metadata en cover art te halen bij deze muziekbeheersoftware. georganiseerd en direct beschikbaar voor afspelen zonder de noodzaak van een computer. U kunt doorzoeken van uw muziekcollectie met behulp van album kunst of categorie vermelding, en maak eenvoudig afspeellijsten op de vlucht.

Uiteraard is er geen tablet nodig om de M50.2 te bedienen, aangezien er een IR-afstandsbediening en een TFT-touchpaneelweergave zijn die conventionele HiFi-besturingselementen zoals Play / Pause / Skip / etc biedt. De RS-232 en IR-ingang laten ook integratie met thuisautomatiseringssystemen toe.

Master Quality Authenticated (MQA)
Master Quality Authenticated (MQA) is een revolutionaire end-tot-end technologie ingebouwd in elke Bluesound speler, die je thuis de allerbeste muziek kwaliteit bied. in elke ruimte. Alle Bluesound-spelers bevatten een krachtige decoder en audio renderer voor het MQA-systeem. Het MQA logo wordt getoond in de BluOS app en geeft aan dat er een MQA bestand wordt weergegeven, en laat u horen wat de artiest tijdens de opname in de studio bedoelt heeft.

Meer informatie
Fabrikant NAD
Product Serie n.v.t.
Kleur Zilver
Afwerking Mat
Aansluitingen Coaxiaal in, Coaxiaal uit, Netwerk, Optisch in, Optisch uit, RS232, USB A in, USB B in
Functies Bluetooth, WiFi
Tuners n.v.t.
Streaming opties Bluetooth, WiFi
Afspeelformaten AAC, AIFF, ALAC, FLAC, MP3, MQA, OGG, WAV, WMA
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan