NAD M22 v2

Maak verbinding met de emotie van live-optredens door gedetailleerd geluid met verbluffende controle en transparantie. Dit is de M22 V2. Het is gemakkelijk om versterkers te vinden die in één of twee gebieden kunnen uitblinken, maar de M22 is echt een versterker die alles goed doet. 

€ 3.499,00
2 a 5 werkdagen
SKU
NAD M22 v2

Stereo Eind Versterker

Maak verbinding met de emotie van live-optredens door gedetailleerd geluid met verbluffende controle en transparantie. Dit is de M22 V2. Het is gemakkelijk om versterkers te vinden die in één of twee gebieden kunnen uitblinken, maar de M22 is echt een versterker die alles goed doet. Brede bandbreedte met open lus, extreem lage faseverschuiving, bijna onbestaande ruis, harmonische en intermodulatie vervorming onafhankelijk van belasting (belastingsinvariabel), hoog stroomvermogen, lage uitgangsimpedantie (hoge dempingsfactor) uniform bij alle hoorbare frequenties - alles komt neer op ongelooflijke prestaties. Je moet het gewoon horen om het te voelen.

Hybrid Digital versterking
De M22 gebruikt de nieuwste nCore™ versterkertechnologie die in licentie is gegeven door Hypex om een bijna ideale versterker te bieden met vervorming onder de maat, ultrahoge dempingsfactor en onvoorwaardelijke stabiliteit bij elke luidspreker. Strak, gedetailleerd geluid met verbluffende controle en transparantie levert de beste prestaties die beschikbaar zijn. Met nCore heeft Hypex zijn UcD-concept verfijnd naar nieuwe niveaus van perfectie door de modulator te verbeteren voor meer accurate feedbackaftrekking en PWM-generatie. De volledig discrete driver en eindtrap zijn ook verbeterd voor lagere open-lus THD evenals lagere nullastverliezen, normaal gesproken conflicterende vereisten met conventionele IC-stuurcircuits. Een toegevoegde regelkring waarin een integrator met adaptieve clipping is geïntegreerd, maakt 20dB mogelijk voor meer feedback over de audioband vanwege de extreem laagfasige verschuiving die resulteert in een drastische vermindering van de vervorming over de audioband. Dit wordt toegevoegd aan de al verbluffende kenmerken van UcD van belastinginvariantie en hoge stroomcapaciteit, gemeenschappelijke kenmerken van geweldig klinkende versterkers.

Moeiteloos Power
Gebruikmakend van de nieuwste generatie digitale PowerDrive ™, biedt de M22 een minimum van 300 W per kanaal met verbazingwekkende reserves aan dynamisch vermogen bij lagere impedanties. De M22 is in staat tot> 400W dynamisch vermogen per kanaal, zelfs in 8 ohm,> 700W in 4 Ohm, en 1.000W in 2 Ohm. Meer kracht nodig? Selecteer Bridge-modus en de M22 biedt 950 W bij 8 Ohm in Mono. Het kan moeiteloos elke luidspreker van stroom voorzien voor live-prestatieniveaus met verbazingwekkende efficiëntie en een laag stroomverbruik. De besturing voor PowerDrive wordt afgeleid door het gemiddelde uitgangsvermogen te meten, een tijdconstante toe te passen en vervolgens het signaal zuiver te knippen en het aldus te beperken tot het nominale continue stroomverbruik bij een aanhoudende belasting. Door het stroomomhulsel te regelen, wordt voor elke bedrijfstoestand schoon vermogen verkregen.

Prestaties perfectioneren
De uitgangsfase is slechts een van de meerdere circuits in de versterker, en elk moet de andere aanvullen om optimale prestatie te verkrijgen. De versterker is DC gekoppeld, van ingang naar uitgang, er is geen condensator in de voorwaartse Signaalpad. Toch heeft het een gunstige 12dB / octaaf roll-off onder 2Hz. Dit wordt gedaan met behulp van een unieke circuit topologie die functioneel een forward servo is. Het is echter niet een servo in het traditionele zin, aangezien het DC niet meet op de uitgang en een correctiesignaal terugstuurt. In plaats daarvan wordt een deel van de ingangssignaal gevoed aan een zijketen met een tweede orde low-pass filter. De uitgang hiervan wordt afgetrokken van de voorwaartse signaalinvoer naar de tweede fase, waardoor DC wordt afgewezen.

Schoon en Dynamisch
De prestatie van het hele signaalpad is kritisch afhankelijk van de stroomvoorziening; In dit geval een goed geregeld, maar niet te strak, aangepast schakelmodus ontwerp. Dit zorgt voor maximale dynamische kracht, zeer hoge stroom maar met zeer lage vervorming. Secundaire benodigdheden worden individueel geregeld en ontkoppeld bij elke opamp voor het laagste mogelijke geluid en het maximale dynamische bereik.

Meer informatie
Fabrikant NAD
Product Serie n.v.t.
Kleur Zwart
Afwerking Mat
Aansluitingen RCA in, XLR in
Vermogen 180-300 Watt
Soort versterker Eindversterker
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan