NAD M12

Gebouwd voor de toekomst is de M12 geen typische DAC of een typische voorversterker. In feite is de M12 een ultra-hoge resolutie digitale audio-hub die een volledig rooster biedt van audiofile-kwaliteitsfuncties. Bovendien kan het Modulaire ontwerp constructie nieuwe functies en functionaliteit toegevoegen, nu of in de toekomst. 

€ 3.999,00
2 a 5 werkdagen
SKU
NAD M12

Digitale Voorversterker D/A Converter

Gebouwd voor de toekomst is de M12 geen typische DAC of een typische voorversterker. In feite is de M12 een ultra-hoge resolutie digitale audio-hub die een volledig rooster biedt van audiofile-kwaliteitsfuncties. Bovendien kan het Modulaire ontwerp constructie nieuwe functies en functionaliteit toegevoegen, nu of in de toekomst. Deze functies maken gebruik van een van de meest geavanceerde digitale audio-denken tot op heden, wat resulteert in een echt uitstekend product. NAD's DirectDigital ™ verwerking, evenals een volledig uitgebalanceerde klasse-A bufferfase, bieden geweldige nauwkeurigheid en transparantie met een volledig stille achtergrond. De M12 is aan te sluiten op alle digitale of analoge muziekbronnen en geeft ze moeiteloos door aan krachtige versterkers en actieve luidsprekers met zijn evenwichtige of single-ended outputs. Door de M12 toe te voegen aan uw systeem, zult u uw muziek in de beste audiokwaliteit van elke denkbare bron kunnen horen, van vinyl naar High Res digital.

DIRECTDIGITAL VOORVERSTERKER GEBOUWD VOOR DE TOEKOMST.

NAD DirectDigital ™ innovatie
DirectDigital ™ versterking biedt het hoogste prestatieniveau. Het 35-bits signaalspad met 24-bits coëfficiënten en 62-bits accumulatie, en dithered-truncatie terug naar 35 bits na DSP-functies, garanderen de totale 24-bits nauwkeurigheid. Met deze mate van resolutie kunnen alle voorverstekerfuncties bereikt worden met een nieuw niveau van precisie, alles in het digitale domein. Door de super hoge resolutie worden zelfs 24-bits bestanden verwerkt zonder compressie of verlies van informatie.

Compromisloze Verbinding
Standaard aansluitingen; AES/EBU, Asynchrone 24/192 USB, coaxiale en optische digitale inputs en gebalanceerde (XLS) en single-ended lijnniveau inputs inclusief een high-performance MC/MM phono-fase. Tot slot, een pure Class-A buffer met de nieuwste generatie Super OP Amps biedt lage impedantie, gebalanceerde en single-ended verbindingen naar de eindversterkers of actieve luidsprekers. Een afstandsbediening regelt alle functies en IR-repeaters, 12V triggers en een seriële port om de integratie met geavanceerde controlesystemen heel eenvoudig te maken.

Fine Tune uw systeem
Door de enorme computerkracht en het hoge signaalresolutie zijn er ook interessante functies geïntegreerd om de luisterervaring verder te perfectioneren. Wil je een subwoofer toevoegen aan je systeem? De M12 bevat een tweede orde high pass en low pass crossover met regelbare frequentie. U kunt zelfs verschillende frequentie knieën selecteren voor elk filter. Dit niveau van flexibiliteit en precisie wordt mogelijk gemaakt door onze perfecte DirectDigital-architectuur. Een van NAD's meest innovatieve technologische ontwikkelingen - Modular Design Construction (MDC) - is klaar voor de toekomst door een eenvoudige upgrade te bieden door toekomstige functies en functionaliteit toe te voegen. M12-eigenaren kunnen een optionele DD HDM-1 HDMI-module toevoegen met 3 ingangen en 1 uitgang (3D-video compatibel) en/of de netwerk-audio-module, DD BluOS, met muziekbeheersoftware die wordt bedient met een iOS- of Androïd-app.

Toekomstbestendig MDC
De BluOS MDC Module maakt het mogelijk om streaming van diverse muziekdiensten, HD streaming vanaf een NAS-apparaat en TuneIn-radio te streamen; plus het geeft u volledige controle over uw muziekbibliotheek. Geïntegreerde WiFi / Ethernet en aptX Bluetooth ™ aansluitingen worden ook aangeboden met de BluOS Module.

MASTER QUALITY AUTHENTICATED (MQA)
Master Quality Authenticated (MQA) is een revolutionaire end-to-end technologie die is ingebouwd in elke BluOS Enabled-muziekspeler die master-kwaliteit audio opneemt en levert aan elke kamer in uw huis. Alle BluOS Enabled music players van NAD bevatten een krachtige decoder en audio renderer voor het MQA systeem. Het MQA-logo dat in de BluOS-app wordt weergegeven, geeft aan dat het apparaat een MQA-stream of -bestand decodeert en afspeelt, en laat u weten dat u precies hoort wat de artiest opgenomen en goedgekeurd heeft in de studio.

Meer informatie
Fabrikant NAD
Product Serie n.v.t.
Kleur Zwart
Afwerking Mat
Aansluitingen Coaxiaal in, Coaxiaal uit, Optisch in, Optisch uit, RCA in, RS232, USB A in, USB B in, XLR in
Vermogen NVT
Soort versterker Voorversterker
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan