NAD C558

In onze rijke 45-jarige geschiedenis heeft NAD Electronics op een fantastische stellar prijs aan hoge prestaties draaitafels aangeboden. Een component die kritische luisteraars kunnen pleiten voor zijn muzikale kwaliteit, en een die bijna iedereen zich kan veroorloven, is de NAD C 558 een full-featured, riemgestuurd model, dat zich richt op recordliefhebbers overal. 

€ 599,00
2 a 5 werkdagen
SKU
NAD C558

In onze rijke 45-jarige geschiedenis heeft NAD Electronics op een fantastische stellar prijs aan hoge prestaties draaitafels aangeboden. Een component die kritische luisteraars kunnen pleiten voor zijn muzikale kwaliteit, en een die bijna iedereen zich kan veroorloven, is de NAD C 558 een full-featured, riemgestuurd model, dat zich richt op recordliefhebbers overal. De C 558 is uitgerust met een Ortofon OM10 phono cartridge en beschikt over een riem aandrijving voor maximale geluidsisolatie, evenals een precisie AC motor met geïsoleerde netspanning met universele spanning. Gecomplimenteerd door een glasplaat met viltstootkussen, een MDF-plint en een laagresonantie stofdeksel, biedt de C 558 een uitstekende luisterervaring in tegenstelling tot andere.

Geavanceerde technologie
Wat de C 558 betreft, hebben we gekozen voor een geavanceerde stroomvoorziening die de wisselstroom van wisselstroom van uw stopcontact transformeert in een pure gelijkstroomspanning. De gelijkstroomspanning wordt dan teruggewonnen tot een precieze wisselstroom die een precisieklokmotor opereert om bijna perfecte snelheidskwaliteit en gladheid te bereiken. De motor zelf is geïsoleerd tegen geluids- en spanningsfluctuaties die zich voordoen in de niet-gefilterde netsnoeren die instabiliteit in de motor kunnen veroorzaken. De motor maakt gebruik van een speciaal ontwikkelde rubberen riem die vlakke precisie precies is en rijdt een niet-resonante subplatter die ook precies bewerkt is voor een vlotte rotatie. Dit zit in een messinglager met een geharde stalen as. Al deze onderdelen zijn zorgvuldig ontwikkeld om samen te werken om een opmerkelijke stabiele en precieze rotatie van de disc te bieden.

De C 558-tonarm biedt ook een soortgelijk niveau van zorgvuldige engineering en ontwikkeling. Op 9 "lang biedt het een laag spoorvervalsing, waarbij de stijfheid en de lage massa vereist zijn om de cartridge te stabiliseren. Door VTF en Azimuth aanpassing toe te staan, krijgen we nauwkeurige tracking met lage vervorming en record slijtage.

De glazen schotel en de massieve plint combineren alle energie uit de schijf, terwijl u ongewenste externe trilling isoleren. Deze details zorgen ervoor dat uw vinyl luisterervaring echt transcendent is.

Kwaliteit Onderdelen en Materialen
De plint van de C 558 is stevig MDF, in tegenstelling tot het spaanplaat of plastic dat bij deze waarde algemeen voorkomt, en wordt CNC gecorrigeerd voor precisie. Ook de stofdoek van de C 558 is zwaarder dan de meeste en is gemaakt van een niet-resonante Perspex met een tegenhanger scharnierontwerp waarmee het deksel in vrijwel elke tussenpositie van open tot gesloten kan blijven.

Een ervaring zoals geen ander
Het luisteren naar vinyl records is een indrukwekkende ervaring. U wordt zo betrokken bij het proces zoals u in het luisteren doet. In veel grotere mate dan bij digitale bronnen vereist vinylweergave een solide mechanische nauwkeurigheid om de muziek uit het medium te extraheren. Een goed afgespeeld record is een fantastische en lonende ervaring, en de NAD C 558 heeft alles wat je nodig hebt om maximaal genot te krijgen met minimale druk en onkosten.

Meer informatie
Fabrikant NAD
Product Serie n.v.t.
Kleur Zwart
Afwerking Mat
Type Element MM (moving magnet) support
Toerentallen 33 toeren, 45 toeren
Eigenschappen Stofkap
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan