NAD C388

De C 388 Hybrid Digital DAC versterker staat op de top van zijn klasse in de wereld van betaalbare versterking. Een ongelooflijk krachtige versterker, de C 388 maakt gebruik van NAD-technologieën zoals Asymmetrical PowerDrive ™ om ervoor te zorgen dat zelfs de meest veeleisende luidsprekers kunnen worden aangedreven op levenslange luistersniveaus zonder dynamische compressie.

€ 1.749,00
2 a 5 werkdagen
SKU
NAD C388

Hybrid Digital D/A Converter Versterker

De C 388 Hybrid Digital DAC versterker staat op de top van zijn klasse in de wereld van betaalbare versterking. Een ongelooflijk krachtige versterker, de C 388 maakt gebruik van NAD-technologieën zoals Asymmetrical PowerDrive ™ om ervoor te zorgen dat zelfs de meest veeleisende luidsprekers kunnen worden aangedreven op levenslange luistersniveaus zonder dynamische compressie. Dankzij het geavanceerde voorversterker circuit zorgt de C 388 voor alle geluidsinstellingen laag geluidsniveau, zodat u op uw muziek kunt luisteren zonder enige afleiding. Een andere technologie die beschikbaar is voor de C 388 is de BluOS ™ module, een muziekmanagementsysteem dat uw muziekbibliotheek draadloos kan stromen over uw thuis Wi-Fi-netwerk. Sluit direct aan op de C 388 met Bluetooth ® om u toegang te geven tot diverse streaming services. Met de mogelijkheid om een verscheidenheid aan bronnen te combineren, zowel in het verleden als in het heden, is de C 388 een opvallend flexibel product dat een kerntoevoeging wordt voor uw thuis audio systeem.

NAD'S NIEUWE KLASSIEKE VERSTERKERS. INTELLIGENT. KRACHTIG. EFFICIËNT.
Introductie van de NAD C388

Uitgestrekt vermogen met ongekende flexibiliteit.
De C 388 verbindt alle kritieke elementen van een muzieksysteem van topformaat; muziek bronnen uit verleden, heden en toekomst, naast een bijna onbeperkt reservoir van kracht waarmee je luidsprekers elke nuance van muzikale details kunnen onthullen. Deze geavanceerde versterker bevat vele technologische doorbraken ontwikkeld door NAD na decennia van het creëren van betaalbare ultra-high performance audiocomponenten.

De basis onder de knie krijgen
Het is verrassend dat veel schijnbaar geavanceerde producten op de markt vandaag vaak veel van de meest fundamentele eisen voor het voldoen aan prestaties missen. NAD begint deze dingen precies goed te krijgen en daarvoor vooruit te gaan. We hebben een MM Phono-podium met precieze nauwkeurige RIAA-equalisatie, hoge overbelastingsmarges, extreem lage geluidsoverlast en een innovatief circuit om infrasisch geluid te voorkomen dat aanwezig is op alle LP's - alles zonder de basrespons te beïnvloeden. Onze line-ingangen kunnen allerlei analoge broncomponenten tegemoet komen door de ideale inputimpedantie eigenschappen te bieden met lineaire ultra-lage-geluidsbufferversterkers om elke sonische afbraak te voorkomen. We hebben een aparte hoofdtelefoonversterker met een lage uitgangsimpedantie en een zeer hoge uitgangsspanningsvermogen - genoeg om zelfs high-impedance studio monitor koptelefoons te rijden. Laagimpedantie lijnuitgangen die kunnen verbinden met andere versterkers of subwoofers, verlengen de veelzijdigheid van deze goed doordachte versterker.

Toekomstbestending modulair ontwerp
Met deze NAD-exclusieve functie kunt u uw NAD-versterker aanpassen met extra mogelijkheden en functies, nu of in de toekomst. De twee beschikbare MDC-sleuven kunnen een verscheidenheid aan upgrademodules bevatten, waaronder 4K video-capable HDMI-schakeling, extra digitale ingangen, extra analoge en phono-ingangen, en een van de meest geavanceerde Hi-Res Audio multifunctionele draadloze systemen, de BluOS ® muziek management systeem ontwikkeld door Bluesound. BluOS verbindt zich met uw netwerk en wordt beheerd via een smartphone, tablet of desktop apparaat om uw muziekcollectie te beheren en verbinding te maken met een groeiende lijst met streaming muziekdiensten van hoge kwaliteit.

Verbonden en Smart
Sluit direct aan op de C 388 via Bluetooth ® aptX ® zodat u draadloos muziek kunt streamen vanuit elk Bluetooth-apparaat met echt CD-kwaliteit geluid. Bluetooth kan ook gebruikt worden om te luisteren naar andere bronnen die verbonden zijn met de C 388 via draadloze koptelefoons zoals de eigen HP70 van NAD. Er is ook een besturingsapparaat waarmee uw mobiele apparaten alle functies van uw C 388 kunnen bedienen. Voeg de optionele BluOS Module toe om toegang te geven tot uw lokale netwerk via de Wi-Fi of de bedrade Ethernet-aansluiting en voegt Hi- Res Audio streaming toe. De BluOS Module maakt ook de C 388 een single-zone streamer in een compleet multi- kamer draadloos muzieksysteem dat volledig compatibel is met BluOS Enabled-muzieksystemen en draadloze luidsprekers.

Sophisticated Power
NAD is afgestapt van de ouderwetse power-hungry lineaire power supplies en Class AB uitvoerstadia die bijna de helft van de energie verspillen en eerder warmte produceren dan geluid. In plaats daarvan hebben we circuits nog beter ontwikkeld, gebaseerd op switch power supplies en klasse D output stages. Eenmaal gedacht inferieur te zijn aan traditionele topologieën, heeft NAD's geavanceerde werk in dit gebied een aantal van de best presterende versterkers gemaakt, ongeacht het basisontwerpprincipe. Deze nieuwe ontwerpen zijn zeer linear over een brede bandbreedte en bieden consistente prestatie in alle luidsprekerlading, waardoor een dramatische vooruitgang wordt geboekt boven eerdere modellen.

De stroomverziening is in staat om continu 150 watts te gebruiken en om 250 watts onmiddellijk te gebruiken om muzikale transienten op korte termijn mogelijk te maken. Het kan werken met een AC netspanning van 100 tot 240 volt en biedt puur DC-vermogen aan alle verschillende fasen van de C 388. Deze zeer efficiënte voeding zorgt ook voor een perfecte regeling van de spanning over een breed scala aan omstandigheden en biedt een solide geluidsvrije basis voor de versterkingsfasen.

De C 388 maakt gebruik van een aangepaste versie van de bewezen Hypex UcD-uitvoerstadium die in een volledig gebalanceerde brugconfiguratie werkt. Dit zorgt voor massale kracht met bijna onmetelijke vervorming en geluid in het hoorbare bereik. Elk detail van dit ontwerp is zorgvuldig gepland en perfect uitgevoerd om elke laatste druppel prestatie te produceren.

Meer informatie
Fabrikant NAD
Product Serie n.v.t.
Kleur Zwart
Afwerking Mat
Aansluitingen Coaxiaal in, Hoofdtelefoon, Optisch in, Phono MM, RCA in, RS232, Sub 1 RCA pre-out
Vermogen 120-180 Watt
Soort versterker Geintegreerde versterker
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan