NAD C368

Met de C 368 Hybrid Digital DAC-versterker zal uw home audio systeem nooit achter het pakket vallen. Dankzij onze MDC-technologie is de C 368 gemakkelijk aanpasbaar en klaar voor alle toekomstige functies en upgrades.

€ 999,00
2 a 5 werkdagen
SKU
NAD C368

Hybrid Digital D/A Converter Versterker

Met de C 368 Hybrid Digital DAC-versterker zal uw home audio systeem nooit achter het pakket vallen. Dankzij onze MDC-technologie is de C 368 gemakkelijk aanpasbaar en klaar voor alle toekomstige functies en upgrades. Met de optionele BluOS®-module kan de C 368 verbinding maken met uw netwerk en worden beheerd via een smartphone, tablet of desktop en draadloos verbonden met elk ander BluOS Enabled-apparaat om een multi- kamer High Resolution Audio-systeem te maken. U kunt ook direct verbinding maken met de C 368 via Bluetooth, zodat u draadloos kunt streamen vanuit elk Bluetooth-enabled apparaat. Als u een vinylfan bent, kunt u ook een draaitafel toevoegen. Genieten van muziek is nog nooit zo makkelijk geweest. Een volledig moderne aanpak van versterking, de C 368 is de ultieme versterker voor het systeem van een muziekliefhebber.

INTRODUCTIE VAN DE NAD C 368.

Het goed doen
We negeren nooit de meest cruciale eisen. Van laaggeluidscircuits tot precieze volumeregeling, nauwkeurig kanaalbalans en goede input- en outputimpedantie eigenschappen, doen we hier bij NAD alles wat we nodig hebben om deze dingen precies goed te krijgen. We hebben ook een MM Phono-podium met precieze RIAA-equalisatie, hoge overbelastingsmarges, extreem lage geluidsoverlast en een innovatief circuit om infrasiek geluid dat aanwezig is op alle LP's te onderdrukken - alles zonder de basrespons te beïnvloeden. Onze line-ingangen kunnen allerlei analoge broncomponenten tegemoet komen door de ideale inputimpedantie eigenschappen te bieden met lineaire ultra-lage-geluidsbufferversterkers om elke sonische afbraak te voorkomen. We hebben een aparte hoofdtelefoonversterker met een lage uitgangsimpedantie en een zeer hoge uitgangsspanningsvermogen - genoeg om zelfs high-impedance studio monitor koptelefoons te rijden. Lage impedantie lijnuitgangen die kunnen aansluiten op subwoofers, verlengen de veelzijdigheid van deze goed doordachte versterker.

Vooruit denken
Modular Design Construction (MDC), waarmee de NAD-versterker kan worden aangepast met extra mogelijkheden en functies, nu of in de toekomst. De twee beschikbare MDC-sloten kunnen een verscheidenheid aan upgrademodules bevatten, waaronder 4K-video-HDMI-switching, extra digitale ingangen, extra analoge en platenspeler-ingangen, en een van de meest geavanceerde Hi- Res Audio multiroom-draadloze systemen, het BluOS-muziekbeheer systeem ontwikkeld door Bluesound. Verbindt BluOS met het thuis netwerk en wordt via de smartphone, tablet of desktop bedient om uw muziekcollectie te beheren en u te verbinden en met een groeiende lijst van streaming muziekdiensten van hoge kwaliteit.

Directe verbinding
U kunt direct aansluiten op de C 368 met Bluetooth ® aptX ® , waarmee draadloos muziek vanaf elk Bluetooth-apparaat kan worden gestreamd. Bluetooth kan ook gebruikt worden om te luisteren naar andere bronnen die verbonden zijn met de C 368 via draadloze hoofdtelefoon. Er is ook een besturings app om alle functies van de C 368 bedienen. Het toevoegen van de optionele BluOS MDC Module biedt toegang tot uw lokale netwerk via de Wi-Fi of een bekabelde netwerk aansluiting en voegt Hi- Res Audio streaming toe. De BluOS MDC Module maakt ook de C 368 tot een single-zone streamer in een compleet multiroom draadloos muzieksysteem dat volledig compatibel is met alle BluOS d-muzieksystemen en draadloze luidsprekers.

Sophisticated Power
De afgelopen jaren is NAD verhuisd van de ouderwetse linear-voedingen en de klasse AB-uitgangsplaatsen die energie verspillen en heeft in plaats daarvan nog betere circuits ontwikkeld op basis van de voedingsspanning van de schakelmodus en de uitgangspunten van klasse D. Eenmaal gedacht inferieur te zijn aan traditionele topologieën, heeft NAD's geavanceerde werk in dit gebied een aantal van de best presterende versterkers gemaakt, ongeacht het basisontwerpprincipe. Deze nieuwe ontwerpen zijn zeer linear over een brede bandbreedte en bieden consistente prestatie in alle luidsprekerlading, waardoor een dramatische vooruitgang wordt geboekt boven eerdere modellen.

Bovendien is de voeding in staat om 80 watt continu en meer dan 120 watt kortstondig vermogen voor dynamische momenten in de muziek. Het kan AC-netspanningen van 100 tot 240 volt overweg en zorgt voor puur DC-vermogen voor alle verschillende circuits in de C 368. Deze zeer efficiënte voeding zorgt ook voor een perfecte regeling van de spanning onder alle omstandigheden en zorgt voor een ruis vrije basis van de versterkers..

De C 368 maakt gebruik van een aangepaste versie van de bewezen Hypex UcD uitvoerstadium. Dit zorgt voor massale kracht met bijna onmetelijke vervorming en geluid in het hoorbare bereik. Elk detail van dit ontwerp is zorgvuldig gepland en perfect uitgevoerd om elke laatste druppel prestatie te produceren.

Meer informatie
Fabrikant NAD
Product Serie n.v.t.
Kleur Zwart
Afwerking Mat
Aansluitingen Coaxiaal in, Hoofdtelefoon, Optisch in, Phono MM, RCA in, RS232, Sub 1 RCA pre-out
Vermogen 50-90 Watt
Soort versterker Geintegreerde versterker
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan