NAD C338

De C 338 voegt een groots geluid toe aan uw favoriete muziekbronnen en brengt ongelooflijke flexibiliteit voor elk stereo-systeem. Met Spotify Connect ®, Bluetooth® , en de allereerste Hi-Fi versterker hebben met geiïntegreerde Chromecast ® , de C 338 stelt u in staat om direct muziek van een muziek streaming app te streamen en te casten, zodat u uw muziek draadloos kunt genieten.

€ 699,00
2 a 5 werkdagen
SKU
NAD C338

Hybrid Digital D/A Converter Versterker

De C 338 voegt een groots geluid toe aan uw favoriete muziekbronnen en brengt ongelooflijke flexibiliteit voor elk stereo-systeem. Met Spotify Connect ®, Bluetooth® , en de allereerste Hi-Fi versterker hebben met geiïntegreerde Chromecast ® , de C 338 stelt u in staat om direct muziek van een muziek streaming app te streamen en te casten, zodat u uw muziek draadloos kunt genieten. Voeg een draaitafel toe met behulp van de phono-ingang en beleef de warmte van vinylcollecties met het geluiddempende geluid van NAD's Hybrid Digital ™ Versterker technologie. Vermogen, geluid, bron selectie en apparaat instellingen worden allemaal gecontroleerd met behulp van de intuïtieve interface; de NAD Remote App voor iOS en Android.

DE MEEST VEELZIJDIGE VERSTERKER VAN NAD, MET GEÍNTEGREERDE CHROMECAST-TECHNOLOGIE EN HYBRID DIGITAL TECHNOLOGIE

Introductie van de NAD C338


De basis onder de knie krijgen
Gebouwd met NAD's beroemde 'music-first' bernadering van audio-architectuur en versterkerontwerp, is de C 338 uitgerust met de meest geavanceerde componenten die we ook tegen komen in NAD's top moidellen. Het begint altijd met de kleine details die u kunt horen en vanaf daar wordt verder ontwikkelen; NAD ontwikkelde low-noise circuits met de precisie en stabiliteit om een bijna ongelooflijk laag vervormingsniveau te leveren voor zelfs de moeilijkst aanstuurbare luidsprekers.

HybridDigital™ Versterker Technologie
De zoektocht naar een High-Performance klasse D-oplossing leidde NAD tot HybridDigital ™ , een innovatieve versterker technologie die een variabele modulatiefrequentie gebruikt om de levensechte kwaliteiten van muziek neer te kunne zetten, terwijl de vervorming bijzonder laag is onder elke omstandigheid. Dit zeer geoptimaliseerde ontwerp levert fenomenale prestatie aan de C 338 versterker, zowel gemeten als subjectief.

Efficiënte klasse D vermogen
NAD heeft heel veel tijd geïnvesteerd om de best presterende klasse D-versterkers te ontwerpen en bouwen die energie-efficiënt zijn en de beste geluidskwaliteit produceren, ongeacht de basisontwerpprincipes. Met behulp van geavanceerde metingen en data ontwikkelde NAD de C 338's zeer efficiënte voeding met een aangepaste Hypex ® UUCD-versterkermodules om 160 watt continu beschikbaar te hebben en zelfs 300 watt piekvermogen te kunnen genereren om te kunnen voldoen aan de hoogste eisen van de meest dynamische muziek. Dit nieuwe ontwerp is zeer linear over een grote bandbreedte en biedt consistente, ruisvrije prestatie voor de versterkingsfasen met bijna perfecte regulatie van de spanning.

Altijd Klaar om te Streamen
De C 338 heeft een ingebouwde Chromecast, zodat u muziek, muziek, podcasts en afspeellijsten kunt verwijderen van uw favoriete apps op uw telefoon, tablet of laptop naar uw stereo-installatie. Spotify Connect ® kunt u miljoenen tracks ontdekken en ze direct streamen naar uw C 338 met behulp van de Spotify ® app voor een rijke, draadloze muziekervaring. Met de extra flexibiliteit van Bluetooth ® , muziek streaming mogelijkheden zijn echt onbeperkt met de C 338.

Ingebouwde Platenspeler voorversterker voor het beluisteren van Vinyl
Met behulp van een MM platenspelervoorversterker en een innovatief low-noise signaalpad, kan de C 338 de warmte van LP's reproduceren met nauwkeurige RIAA-equalisatie die het infrasone geluid, dat in alle opnames aanwezig is, voorkomt, en bij stuurt zonder de basrespons ooit te beïnvloeden.

Flexibel connectiviteit
Met een breed scala aan aansluitingen, inclusief een aparte hoofdtelefoonversterker die zelfs hoofdtelefoons met een hoge impedantie, zoals studio-monitor, kan aandrijven, is de C 338 klaar voor elk type luisteraar. Lijn ingangen geschikt voor allerlei analoge bronnen, die de ideale ingangsimpedantie bieden met linear buffers die zelfs bij extreem lage geluidssterkte optimaal presteren om de muzikaliteit van opnames te behouden. Sluit ook een subwoofer aan met een Subwoofer uitgang en breid de veelzijdigheid van deze budgetvriendelijke, veelzijdige versterker uit.

Meer informatie
Fabrikant NAD
Product Serie n.v.t.
Kleur Zwart
Afwerking Mat
Aansluitingen Coaxiaal in, Hoofdtelefoon, Optisch in, Phono MM, RCA in
Vermogen 1-50 Watt
Soort versterker Geintegreerde versterker
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan