NAD C328

Al 45 jaar heeft NAD Electronics ambitieuze audiophiles geïntroduceerd voor de grote wereld van HiFi. Van onze vlaggenschip Masters Series, naar onze budgetvriendelijke Classic Series, heeft NAD een component voor iedereen. 

€ 599,00
2 a 5 werkdagen
SKU
NAD C328

Hybrid Digital D/A Converter Versterker

NAD C 328 Hybrid Digitale DAC-versterker
Al 45 jaar heeft NAD Electronics ambitieuze audiophiles geïntroduceerd voor de grote wereld van HiFi. Van onze vlaggenschip Masters Series, naar onze budgetvriendelijke Classic Series, heeft NAD een component voor iedereen. In de voetsporen van enkele NAD's grootste eenheden biedt de NAD C 328 de meest fundamentele kenmerken, terwijl NAD's onwrikbare inzet voor voortreffelijk geluid stevig hecht. De C 328 kan draadloos verbinding maken met elk smartphone-, tablet- of Bluetooth®-apparaat binnen bereik, om u een naadloze beluistering te geven. Met een MM phono-ingang ademt de C 328 nieuw leven in vinyl-LP's, dankzij de innovatieve Hybrid Digital ™ amptechnologie van NAD. De C 328 beschikt ook over een hoofdtelefoonversterker waarmee u uw favoriete koptelefoons kunt aansluiten en u terug kunt vestigen in uw eigen wereld van gedetailleerd geluid. Alhoewel het bescheidender is dan andere Classic Series versterkers, past de C 328 perfect in uw bestaand systeem en brengt u de muzikale nirvana die u zoekt.

De basis onder de knie krijgen
Als het gaat om Classic Series versterkers, wordt er geen functie over het hoofd gezien. Lage geluidscircuits, nauwkeurige volumeregeling en nauwkeurige kanaalbalans zijn alle belangrijke kenmerken van de C 328. Met de extra bonus van de juiste input en output impedantie eigenschappen, plus hoge overbelastingsmarges en stabiliteit met moeilijke luidsprekerbelastingen, is de C 328 de beste keuze voor audiophiles die net beginnen met het bouwen van hun droomsystemen. De C 328 bevat ook een MM phono-stage met precies correcte RIAA-equalisatie, hoge overbelastingsmarges, extreem lage geluidssterkte en een innovatief circuit om infrasiek geluid dat aanwezig is op alle LP's te onderdrukken, zonder de basrespons te beïnvloeden.

Veelzijdigheid inSpades
De lijningangen van de C 328 kunnen alle soorten analoge broncomponenten accommoderen. Het biedt ideale invoerimpedantiekenmerken met lineaire, ultra-lage ruisbufferversterkers om geluidsverlies te voorkomen dat wordt veroorzaakt door onjuist laden van het bronapparaat. De C 328 beschikt ook over een aparte hoofdtelefoonversterker met een lage uitgangsimpedantie en een zeer hoog uitgangsvoltage, genoeg om zelfs studiomonitors met een hoge impedantie te besturen. De lijnuitgangen met lage impedantie kunnen ook worden aangesloten op een subwoofer om de veelzijdigheid van de C 328 verder uit te breiden.

Klaar voor streaming
Met ondersteuning voor Bluetooth kunt u direct de muziekdienst van uw keuze aansluiten en luisteren of muziek streamen en afspeellijsten streamen direct op uw smartphone, tablet of computer. Plus, met zijn high performance digitale circuits, heeft Bluetooth streaming nooit zo goed gelukt als met de C 328.

Sophisticated Power
Sinds het weglopen van ouderwetse lineaire voedingen en klasse AB-uitvoerfasen heeft NAD zelfs nog betere prestaties ontwikkeld op basis van switch mode voedingen en klasse D uitvoerstadia. Eenmaal gedacht te zijn ondergeschikt aan traditionele topologieën, heeft NAD's geavanceerde werk op dit gebied geleid tot enkele van de best presterende versterkers op de markt vandaag. Deze nieuwe ontwerpen zijn lineair over een brede bandbreedte en zorgen voor consistente prestaties in alle luidsprekerlading, waardoor een dramatische vooruitgang wordt geboekt.

De stroomvoorziening van de C 328 kan meer dan 100 watt audio-uitgang leveren wanneer nodig. De C 328 kan met elke AC-netspanning van 100V tot 240V werken en zorgt voor pure DC-kracht in al zijn verschillende fasen. Deze uiterst efficiënte voeding zorgt ook voor een perfecte regeling van de spanning over een breed scala van omstandigheden en biedt een solide geluidsvrije basis voor de versterkingsfasen.

De C 328 maakt gebruik van een aangepaste versie van de bewezen Hypex UcD uitvoerstadium. Dit zorgt voor massale kracht met bijna onmetelijke vervorming en geluid in het hoorbare bereik. Elk detail van dit ontwerp is zorgvuldig vervaardigd en perfect uitgevoerd om de beste prestaties mogelijk te maken. De perfecte startversterker voor audiophiles en muziekliefhebbers, de C 328 zorgt voor een perfecte aflezing van de handtekening flexibiliteit en expansieve kracht van NAD.

Meer informatie
Fabrikant NAD
Product Serie n.v.t.
Kleur Zwart
Afwerking Mat
Aansluitingen Coaxiaal in, Hoofdtelefoon, Optisch in, Phono MM, RCA in, RS232, Sub 1 RCA pre-out
Vermogen 1-50 Watt
Soort versterker Geintegreerde versterker
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan