NAD C316BEE v2

NAD heeft een uitgesproken reputatie voor het maken van enkele van de best presterende budgetversterkers aller tijden. De afstamming is indrukwekkend, helemaal vanaf de 3020 van 1978 tot de huidige C 328, met onderweg vele "Best Amp" -prijzen en vijfsterrenrecensies

€ 399,00
4 a 8 weken
SKU
NAD C316BEE v2

Stereo Geïntegreerde Versterker

NAD heeft een uitgesproken reputatie voor het maken van enkele van de best presterende budgetversterkers aller tijden. De afstamming is indrukwekkend, helemaal vanaf de 3020 van 1978 tot de huidige C 328, met onderweg vele "Best Amp" -prijzen en vijfsterrenrecensies. De C 316BEE voldeed aan de verwachtingen en verzamelde meerdere onderscheidingen, waaronder een EISA-prijs voor 'Beste product 2008-2009' en de beste aanbevelingen van 's werelds toonaangevende audiopublicaties. Met de heropleving van vinyl hebben we besloten om het ontwerp te updaten door NAD's veelgeprezen RIAA-phonotrap toe te voegen. Deze geavanceerde schakeling combineert lage ruis met hoge overbelastingsmarges om ruis en vervorming te elimineren. RIAA-equalisatie is uiterst nauwkeurig (een zeldzaamheid tegen deze prijs) en er is zelfs een infrasoon filter om trillingen in de lucht te weigeren die parasitaire feedback kunnen veroorzaken.

DE BUDGET REFERENCE-VERSTERKER VERBETEREN
Bewezen technologie verbeterd door innovatie
NAD's PowerDrive Circuit heeft bewezen een opmerkelijke combinatie te bieden van hoge stroomaandrijving die nodig is voor complexe luidsprekerbelastingen, en hoge niveaus van onvervormd dynamisch vermogen. Door de precieze bedrijfstoestand van de vermogensversterker te bewaken, gebruikt PowerDrive deze intelligentie om automatisch de instellingen van de voeding te optimaliseren voor een uniform lage vervorming en maximaal vermogen in de echte wereld van luisteren naar muziek. Zoals te zien is in onze modellen uit de Masters-serie, gebruikt PowerDrive een complexe 'analoge computer' om de optimale instellingen te bepalen. Voor de C 316BEE V2 ontwikkelde de directeur van Advanced Development van NAD, Bjorn Erik Edvardsen, een slim nieuw rekencircuit dat minder onderdelen vereist tegen veel lagere kosten zonder enige vermindering van de effectiviteit.
Alle kenmerken van de NAD-technologie zijn aanwezig, van de ruim bemeten ringkerntransformator en lage ESR-afvlakcondensatoren, tot de meervoudig gereguleerde secundaire voedingen, tot de zware discrete uitgangstransistors, de C 316BEE V2 is net zo verfijnd en verfijnd als andere NAD-versterkers.

Waarde
We zijn ervan overtuigd dat de C 316BEE V2 nieuwe benchmarks zal stellen voor prestaties, zowel gemeten als hoorbaar, voor deze betaalbare prijs. Tenzij u energieverslindende luidsprekers hebt, op gevaarlijk hoge niveaus luistert of een heel grote kamer hebt, is de C 316BEE V2 de versterker voor u. Fundamentele specificaties voor ruis, vervorming, stroom, stereoscheiding en volumeregeling volgen, zijn allemaal toonaangevend en zouden indrukwekkend zijn op een versterker die vele malen zijn bescheiden prijs kost.

Eenvoud
Hoewel de C 316BEE V2 alles heeft wat nodig is voor muzikaal genot, is hij verfrissend beperkt tot de essentie: zes ingangen, een set luidsprekers, een koptelefoonaansluiting en een volledig functionele afstandsbediening. Het heeft een compact formaat en een knappe en toch ingetogen buitenkant. Het is essentieel NAD.

Hoewel de toeters en bellen misschien niet zo uitgebreid zijn als ons duurdere aanbod, is de C 316V2 verre van een "uitgekleed" product. Met vijf lijnniveau-ingangen, een MM Phono-ingang, een volledige IR-afstandsbediening, een uitschakelbare toonregeling en een ingang op het voorpaneel voor een telefoon of tablet, is de C 316V2 volledig uitgerust als het controlecentrum voor een krachtig muzieksysteem. Continu vermogen is een conservatieve 40 watt, en dynamisch vermogen (belangrijker voor luisteren naar muziek) is indrukwekkend meer dan 100 watt! Dit is veel meer bruikbare power-op-tap dan andere versterkers voor deze prijs, en dit vermogen is beschikbaar over de hele hoorbare band in een klasse met een voorsprong van 0,03%.

Het geluidsresultaat van deze geavanceerde technologie is een ontspannen en uitnodigend geluid dat de subtiele details van uw favoriete opnames uitzoekt en presenteert in een panoramisch stereogeluid. De indrukwekkende dynamische krachtreserves zorgen ervoor dat het C 316BEE V2-geluid zowel gearticuleerd als levend is. De stille achtergrond en lage vervorming geeft een gevoel van stevigheid en aanwezigheid aan je muziek en brengt het beste naar voren wat je luidsprekers te bieden hebben

Eigenschappen

 • PowerDrive
 • 5 lijnniveau-ingangen
 • MM Phono-invoer voor vinyl
 • Input op het voorpaneel voor draagbare mediaspelers
 • Lage en hoge tonen
 • Tone Defeat (Bypass)
 • Hoofdtelefoonuitgang
 • IR-afstandsbediening
 • Multi-way spreker bindende berichten
 • Vergulde RCA-aansluitingen
 • Toroidal Power Transformer
 • <0,5 W Standby-verbruik
Meer informatie
Fabrikant NAD
Product Serie n.v.t.
Kleur Zwart
Afwerking Mat
Aansluitingen Hoofdtelefoon, Phono MM, RCA in
Vermogen 50-90 Watt
Soort versterker Geintegreerde versterker
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan