NAD C275BEE

Als het gaat om een NAD-product, wordt de grootst mogelijke aandacht besteed aan detail. Van het zware stalen chassis tot de geavanceerde voedingen en koperen busstangen, de C 275BEE vertegenwoordigt alles waar NAD voor staat.

€ 1.299,00
2 a 5 werkdagen
SKU
NAD C275BEE

Stereo Eind Versterker

Als het gaat om een NAD-product, wordt de grootst mogelijke aandacht besteed aan detail. Van het zware stalen chassis tot de geavanceerde voedingen en koperen busstangen, de C 275BEE vertegenwoordigt alles waar NAD voor staat. Uitgerust met het ATOLogic-circuit van NAD, dat zowel een 12 V-triggersysteem als een signaaldetectie power-on-optie omvat, maakt dit extra niveau van flexibiliteit het gemakkelijk om de C 275BEE in elk besturingssysteem te integreren. De C 275BEE profiteert ook van de PowerDrive ™ -circuittopologie van NAD, waardoor de C 275BEE onder verschillende omstandigheden maximale prestaties kan leveren. Met een goed afgeronde, betoverende uitvoering laat de C 275BEE je muziek horen zoals hij bedoeld was.

HEEL VEEL VERMOGEN VOOR IEDERE SITUATIE
De C 275BEE beschikt over vele upgrades en verfijningen die rechtstreeks zijn overgenomen van de veelgeprezen NAD Masters Series M3-versterker. Deze omvatten de toepassing van Bjorn Erik Edvardsen's innovatieve en gepatenteerde distortion cancelling circuit in de eindtrap en BEE Clamp in de voeding. Een zorgvuldig ontworpen PCB-lay-out heeft vervorming en ruis verminderd tot ongekende niveaus. Alles bij elkaar genomen duiden deze verbeteringen op een scherpe verbetering van de prestaties die eenvoudigweg moet worden gehoord om volledig te worden gewaardeerd.

Meer informatie
Fabrikant NAD
Product Serie n.v.t.
Kleur Zwart
Afwerking Mat
Aansluitingen RCA in
Vermogen 120-180 Watt
Soort versterker Eindversterker
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan