NAD C268

Een opmerkelijk betaalbare stereo versterker, de NAD C 268 heeft functies en technologie ongeëvenaard door andere versterkers in zijn klasse. Ontworpen voor meerdere stereo-instellingen, kan de C 268 worden gebruikt in diverse scenario's, waaronder traditionele stapels met een voorversterker of om uw favoriete luidsprekers te versterken.

€ 799,00
2 a 5 werkdagen
SKU
NAD C268

C 268
Stereo Eind Versterker

Een opmerkelijk betaalbare stereo versterker, de NAD C 268 heeft functies en technologie ongeëvenaard door andere versterkers in zijn klasse. Ontworpen voor meerdere stereo-instellingen, kan de C 268 worden gebruikt in diverse scenario's, waaronder traditionele stapels met een voorversterker of om uw favoriete luidsprekers te versterken. De NAD C 268 is zelfs overbrugbaar, waardoor de overvloedige uitvoer van 80 x 2 na een uitstekend 300 watt naadloos wordt omgezet. Hoewel de C 268 een eenvoudige power versterker lijkt, is deze Classic Series amp vol met rijke functies die uw systeem verheffen.

NAD C 268 STEREO POWER AMPLIFIER
Geweldige Flexibiliteit
Net zoals bij elke versterker in de Classic Series hebben we hier bij NAD al de mogelijke gebruikszaken zorgvuldig doordacht en strategisch gekozen voor de meest essentiële functies. Dankzij de selecteerbare evenwichtige ingangen, is de C 268 een natuurlijke maat voor high-end voorversterkers en processors. Deze ingangen bevatten een trimcontrole die geschikt is voor het aanpassen met andere componenten, of voor gebruik in twee luidsprekers. Een lijntje zorgt voor verdere toevoeging van stroom op hetzelfde kanaal voor extra luidsprekers of subwoofers. Bovenop deze connectiviteit is een brugschakelaar die de C 268 in een ongelooflijk krachtige Monobloc versterker maakt.

U kunt de C 268 ook koppelen met de NAD C 368 Hybrid Digital DAC versterker , en met beide toestellen die voor mono worden overbrugd, worden 300 watt per kanaal van vervormingsvrij geluid beschikbaar voor uw luisterplezier. De auto-sense functie van de C 268 met een selecteerbare drempel is perfect voor het automatiseren van complexe systemen of voor het verbergen van de versterker buiten het zicht in een kast. Inbegrepen bij de C 268 is een grondvlieg die zeer nuttig is voor het elimineren van grondslagen en geluid in complexe multi- eenheidssystemen.

De basis onder de knie krijgen
Als lid van de klassieke serie van NAD, levert de C 268 een rijkelijk bevredigende sonische prestatie dankzij zijn "muziek-eerste" functies. Nauwkeurig kanaalbalans, goede ingangs- en uitgangsimpedantie-eigenschappen, en lage geluidscircuits komen allemaal bij elkaar in deze stereo versterker. Bovendien kunnen de line-ingangen van C 268, zowel evenwichtig als enkelvoudig, allerlei analoge broncomponenten tegemoet komen door middel van ideale inputimpedantie-eigenschappen met lineaire ultra-lage-geluidsbufferversterkers om elke sonische afbraak te voorkomen die wordt veroorzaakt door het ongeschikt laden van het bronapparaat .

Sophisticated Power
Na afwisseling van ouderwetse lineaire voedingen en klasse AB-uitvoerfasen heeft NAD zelfs nog betere prestaties ontwikkeld op basis van switch mode voedingen en klasse D output fasen. Eenmaal gedacht te zijn inferieur aan traditionele topologieën, heeft NAD's geavanceerde werk op dit gebied geleid tot enkele van de best presterende versterkers, ongeacht het basisontwerpprincipe. Het algemene ontwerp van de C 268 is zeer lineair over een brede bandbreedte, die dramatische vooruitgang biedt op eerdere modellen met consistente prestaties in alle luidsprekerbelastingen.

De stroomvoorziening van de C 268 is in staat om meteen 200 watt continu en meer dan 500 watt onmiddellijk te laten, waardoor korte termijn muzikale transienten mogelijk zijn. NAD's innovatieve asymmetrische PowerDrive maakt gebruik van elk laatste watt dat beschikbaar is met zijn enorme reserves van dynamische stroom die beschikbaar is om de meest veeleisende muziek nauwkeurig te reproduceren zonder vervorming of compressie. Het kan ook werken met elke AC-netspanning van 100V tot 240V en biedt pure DC-vermogen aan alle verschillende stadia van de C268. Deze zeer efficiënte voeding zorgt ook voor een perfecte regeling van de spanning over een breed scala aan omstandigheden en zorgt voor een solide geluidsvrije basis voor de versterkingsfasen.

De C 268 maakt gebruik van een aangepaste versie van de bewezen Hypex UcD uitvoerstadium. Dit zorgt voor massale kracht met bijna onmetelijke vervorming en geluid in het hoorbare bereik. Elk detail van dit ontwerp is zorgvuldig vervaardigd en perfect uitgevoerd om de laatste daling van de prestaties uit te wisselen.

Meer informatie
Fabrikant NAD
Product Serie n.v.t.
Kleur Zwart
Afwerking Mat
Aansluitingen RCA in, RCA uit, XLR in
Vermogen 180-300 Watt
Soort versterker Eindversterker
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan