NAD C165BEE

Uit de analoge voorversterkers onderscheidt, is de C 165BEE gebouwd om het hart van elk geavanceerd thuis audiosysteem te zijn. Uitgang met zes line level ingangen, inclusief MC / MM phono ingang, is de C 165BEE ongelooflijk flexibel.

€ 999,00
2 a 5 werkdagen
SKU
NAD C165BEE

Stereo voorversterker
Uit de analoge voorversterkers onderscheidt, is de C 165BEE gebouwd om het hart van elk geavanceerd thuis audiosysteem te zijn. Uitgang met zes line level ingangen, inclusief MC / MM phono ingang, is de C 165BEE ongelooflijk flexibel. De C 165BEE is voorzien van een prachtig ontworpen toonbesturingsschakeling, een uitzonderlijk voorbeeld van het implementeren van high-fidelity-tooncontroles door alleen de frequentie-extremen te beïnvloeden en de kritieke middenklasse onaangetast te verlaten, terwijl ook een bypass-optie wordt aangeboden. Met een 12V-trigger uitgang en IR-ingangen en uitgangen op het achterpaneel, is de C 165BEE klaar om te integreren met CI-besturingssystemen. Met de uitstekende bouwkwaliteit en echte technische verfijning is de NAD C 165BEE de voorloper die u heeft gewacht.

PRESTATIES VER BOVEN VERWACHTING
De C 165BEE is een geheel nieuw ontwerp dat een levensduur van designervaring uit de beroemde directeur van geavanceerde ontwikkelingen Bjørn Erik Edvardsen van NAD vertegenwoordigt. Nieuwe halfgeleiders en verbeterde productietechnieken, zoals oppervlakconfiguratie-apparaten (SMD's) hebben mogelijkheden gecreëerd voor prestaties die veel verder dan verwachting zijn in vergelijking met eerdere producten in dit prijsklasse. Vergeleken met zijn voorganger heeft de C 162, een verbeterde toonbesturingskring en een herziene PCB-indeling verminderde vervorming en geluid tot ongekende niveau's gecombineerd met de hoge signaalcapaciteit van de NAD Class A Gain Modules.

Meer informatie
Fabrikant NAD
Product Serie n.v.t.
Kleur Zwart
Afwerking Mat
Aansluitingen Hoofdtelefoon, Phono MC, Phono MM, RCA in, RCA uit
Vermogen NVT
Soort versterker Voorversterker
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan