NAD AM230

Sinds de introductie in 2006 heeft NAD's innovatieve MDC-technologie klanten de mogelijkheid om hun NAD AV-ontvangers of -processors naadloos te upgraden met de nieuwste technologieën en functies.

€ 699,00
2 a 5 werkdagen
SKU
NAD AM230

AM 230
Dolby Atmos® voor uw Receiver

Werkt met: T 758, T 787, T 777, T 187

Sinds de introductie in 2006 heeft NAD's innovatieve MDC-technologie klanten de mogelijkheid om hun NAD AV-ontvangers of -processors naadloos te upgraden met de nieuwste technologieën en functies. Met Dolby Atmos ® , de AM 230 creëert een uitgebreide home audio-ervaring door de kracht van deze opmerkelijke technologie te ontketenen. Met Dolby Atmos ® U hoort uw favoriete films op een hele nieuwe manier en kan ondersteunen tot een 7.1.4 Atmos speaker configuratie. De perfecte component voor elk thuis geluidssysteem, de AM 230 zal een indrukwekkende soundstage produceren, in tegenstelling tot alles wat eerder is gehoord.

NAD CLASSIC AV MDC UPGRADE
Modular Design Construction (MDC)
NAD's innovatieve MDC architectuur is een zeer geavanceerd concept waardoor klanten hun NAD AV Receiver of Processor met nieuwe technologie en extra functies in de toekomst kunnen upgraden. NAD introduceerde in 2006 MDC met de toen geavanceerde HDMI 1.2. digitale overdracht technologie. Opeenvolgende upgrades naar HDMI 1.3, HDMI 1.4 en nu HDMI 2.0 hebben NAD-klanten aan de voorfront van technologie gehouden terwijl zij hun originele investering beschermden.

Met Dolby Atmos ®
Dolby Atmos is de grootste stap voorwaarts in surround sound sinds Dolby Digital debuteerde in de jaren negentig. Met behulp van objectgebaseerde decodering en extra hoofdluidsprekers, kan de filmregisseur stevig en geloofwaardig in driedimensionale ruimten plaatsen, waardoor de meest realistische en immersieve geluidservaring die ooit voor het huis is ontwikkeld, is ontstaan. Zelfs als u niet van plan bent om de extra luidsprekers toe te voegen die nodig zijn voor een volledig Atmos Theater, zijn de nieuwe down mix functies van Atmos een grote verbetering ten opzichte van de eerdere Dolby Digital en Dolby Digital Plus down mix mixers. Natuurlijk zijn DTS TrueHD, HD en Neo: 6 ook volledig ondersteund. Ondersteuning voor DTS® X wordt toegevoegd in een toekomstige software update.

Fine-Tuned
Wat de geluidskwaliteit betreft, is NAD's reputatie op het gebied van state-of-the-art digitale ingenieurswese volledig weergegeven met audiophile-kwaliteit 24/192 DAC's, die bijna onmetelijk geluid en vervorming leveren met een extreem breed dynamisch bereik dat het meest volledig kan oplossen geavanceerde cinematische soundtracks en Hi- Res Audio-inhoud. De automatische luidsprekerinstellingen maken alle aanpassingen voor u, of u kunt handmatig luidsprekerniveaus, crossoverfrequentie en afstanden instellen.

State-of-the-art Room Correction*
Dirac Live® is waarschijnlijk het meest geavanceerde digitale kamercorrectiesysteem die vandaag beschikbaar is en is meestal gereserveerd voor gebruik in dure, ultra high-end componenten. Met Dirac Live ® Met de meegeleverde microfoon en de krachtige software kunt u de perfecte luisteromgeving bouwen die zowel voor de timing als de kleuren in geluid corrigeert. Voor meer informatie over Dirac Live, Klik hier .

* Opmerking: De AM 230 bevat een licentie voor Dirac Live LE voor NAD met de optie voor geavanceerde gebruikers om te upgraden naar een volledige versie. Een firmware-upgrade zal nodig zijn om Dirac Live in te schakelen. Controleer het pakket voor meer informatie over het uitvoeren van een firmware-update en upgrade Dirac Live.

Hoewel de AM 230 poort in het 7.1 chassis van NAD, kan deze een 7.1.4 Atmos speaker configuratie ondersteunen. Dit wordt bereikt met vier kanalen van uitgangsniveaus die gebruikt worden om te verbinden met extra externe versterking, zoals NAD's CI 940 versterker. De AM 230 kan ook worden geconfigureerd om de interne versterking te gebruiken om een 5.1.2 setup te maken.

Meer informatie
Fabrikant NAD
Product Serie n.v.t.
Kleur Zwart
Afwerking Mat
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan