Musical Fidelity MX DAC

Met zijn technische innovatie, superieure technische prestaties en een uitstekende bouwkwaliteit bidet de nieuwe MX DAC en een  werkelijk uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

€ 899,00
2 a 5 werkdagen
SKU
Musical Fidelity MX DAC

MX DAC

Met zijn technische innovatie, superieure technische prestaties en een uitstekende bouwkwaliteit bidet de nieuwe MX DAC en een  werkelijk uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

De MX-DAC is een fantastische performer. Het heeft een ultra lage vervorming, zeer grote bandbreedte en een laag geluidsniveau. Dit zal elke muziekliefhebber overtuigen.

De technische prestaties van de MX-DAC is op een lijn met andere DAC tegen elke prijs.

Jitter is ongeveer 12pps, s / n verhouding -116dB (“A” gewogen), lineariteit + 0.2dB bij -116dB, stereo scheiding -104dB bij 1 kHz, frequentierespons is heerser plat en vervorming is 0,00025% bij 1 kHz en 0.0003 % bij 20 kHz. Deze technische cijfers state-of-the-art en laten zien dat onze implementatie is bijna perfect, volledig neutraal en nauwkeurige digitaal-analoog omzetting van elke digitale ingang waarborgen.

De MX DAC heeft ingangen voor: 2 x coax (tot 192 kHz PCM 24bit), 2 x optische (tot 24bit 192kHz PCM) en asynchrone USB tot 192 kHz PCM evenals DSD 64 en DSD 128 24bit.

Ook alle ingangen of het nu coaxiaal, optisch of USB is, ze worden verwerkt in het DSD domein. Deze begerenswaardige eigenschap geeft een warmte en menselijkheid aan het geluid dat eenvoudige digitale omzetting niet bereikt.

De MX DAC heeft zowel single-ended en gebalanceerde uitgangen.

De nieuwe MX-serie heeft is  prachtig vormgegeven in combinatie met een fraaie bouwkwaliteit. Het frontpaneel en de behuizing zijn beiden van exclusieve op maat gemaakte profielen met mil-spec aluminium.

  • Superieure state of the art prestaties met ultra-platte frequentierespons
  • In staat om DSD64 en DSD128 formaat, evenals PCM te verwerken tot 192 kHz / 24bit
  • Meerdere digitale ingangen – 2 x coax, 2 x optische en asynchrone USB
  • Alle ingangen verwerkt en omgezet in DSD domeinnaam
  • Zeer laag geluidsniveau
  • Extreem lage vervorming
  • Uitstekende lineariteit
  • Uitstekende kanaalscheiding
  • Mooie vormgeving en bouwkwaliteit
Meer informatie
Fabrikant Musical Fidelity
Product Serie n.v.t.
Kleur Zilver
Afwerking Mat
Aansluitingen Coaxiaal in, Optisch in, USB B in, XLR uit
Functies DAC
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan