Olympica

Olympica

Olympica - De juiste balans tussen kracht en elegantie

Het hout ondergaat een lange verouderingsfase voordat het de definitieve stabiliteit bereikt en wordt gebruikt voor de kastconstructie van onze high-end luidspreker zoals het gebeurt voor het creëren van muziekinstrumenten.

Een hulde aan de Paladian "Teatro Olimpico"

De zoektocht naar de hoogste verfijning in akoestiek, het artistieke en esthetische onderzoek gekoppeld aan het classicisme, de blik op de moderne kennis: dit zijn de belangrijkste factoren die Olympica verbinden met het grandioze werk van Andrea Palladio, dat de inspiratie

was in zijn creatie en evolutie.

Emotionele Materialen

Een luidspreker rijk aan tactiele en visuele emoties, het eeuwige onderscheidende element van creaties van Sonus Faber. Hout, leer en vakmanschap zijn de grondstoffen van onze productie, in staat om een oprechte liefde voor muziek op te wekken.


"Zoals u hierboven heeft kunnen lezen heeft Sonus Faber een rijke geschiedenis vol ontwikkelingen en mooie producten, completeer deze muzikale kunststukken dus met de juiste bekabeling en versterkers om het geluid storingsvrij en loepzuiver te houden. Ik raad de versterkers van McIntosh graag aan bij deze speakers, in het speciaal de MA9000. Deze versterker is gebouwd voor het leven, daarom heeft McIntosh ervoor gezorgd dat de MA9000 altijd een stapje voor zal blijven. Deze geïntegreerde versterker zal zelfs de meest complexe melodieën naar de meest veeleisende luidsprekers sturen - zonder moeite. Om de set af te maken raad ik van AudioQuest de Robin Hood Zero aan. Door de ZERO-Techniek die is toegepast in deze kabel wordt de brom of ruis tussen de bronimpendantie van de versterker en de belastingsimpendantie van de luidspreker sterk verminderd. Het resultaat is een dynamisch contrast, tijdelijke respons en bass-slam die ogenschijnlijk moeiteloos worden weergegeven, omdat de kabel de muziek niet elektrisch belemmert.

Geen producten gevonden voor deze selectie.